Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Stort flysimulator event i Portugal

Inden for den virtuelle pilot-verden er IVAO den ledende forening for flyve-enthusiaster.

På verdensplan tæller foreningen omkring 80.000 medlemmer. IVAO, som står for International Virtual Aviation Organisation, har naturligvis også en portugisisk afdeling, og den vil sammen med den spanske IVAO afdeling stå for ét af de største flysimulator events til dato i Portugal d. 28. juni 2008.

Fuld bemanding i kontroltårnet i Lissabon
Lørdag klokken 16 åbner det virtuelle kontroltårn i Lissabons internationale Portela lufthavn, og derefter vil der i 24 timer være heftig trafik i luften over Lissabon og Madrid. Se briefing og billeder af lufthavnene på IVAO's hjemmeside.

Det er selve trafikken, som er det interessante i et IVAO event, så alle flyver fra Madrid Barajas lufthavnen til Lissabon og arrangørerne regner med (og håber på) at der bliver god trængsel, således at 'piloterne' skal holde tungen lige i munden, når der skiftes højde, ligges 'i kø' til indflyvning og ikke mindst startes og landes.

I forbindelse med flysimulationen bruges der 'rigtigt' ATC (air traffic control) software, som flyvelederne i kontroltårnet kan følge trafikken på.

Se mere om IVAO flysimulator eventet på IVAO's hjemmeside.  Kommentarer

Endnu ingen kommentarer