Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Sterling flyver mellem Lissabon og København fra februar 2009

UPDATE 29. oktober 2008: Sterling har indgivet konkursbegæring og indstiller alle flyvninger

Lavprisflyselskabet Sterling åbner ny direkte rute mellem Lissabon og Københavns lufthavn Kastrup. Foreløbig er ruten aktiv fra d. 2. februar til d. 29. marts 2009.

Det er kun et par år siden at Sterling befløj Lissabon fra København, men ruten blev dengang lukket på grund af for få passagerer.

Billigt til Lissabon fra København med Sterling
Set i lyset af de høje oliepriser er priserne på den nye rute rimelige. Det lykkedes os per 1. juli 2008 at finde en returrejse i februar 2009 fra København til Lissabon til kun 1698 danske kroner. Så vidt vides er der ingen selskaber, som har lavere priser på ruten.

Hertil kommer dog bagage gebyr. Én kuffet koster 35 kroner (max 20 kilo og max 2 kufferter) hver vej, så der skal lægges mindst 70 kroner oven i prisen, som dog stadig er den billigste rute til Lissabon fra København. Ét stk håndbagage på max 10 kilo kan medbringes uden ekstra betaling.

Det koster desuden minimum 1% af billettens pris at betale via nettet med kreditkort. Bruger man Dankort eller Visa Electron kort er det gratis.

Ruten mellem Lissabon og København er annoncet af Sterling til priser fra 101 euro for en enkeltbillet inklusive skatter. Billetsalget er startet, og der er afgang fra København torsdag og søndag. Fra Lissabon retuneres ligeledes torsdag og søndag.

Nye slots til Sterling i Københavns lufthavn
Sterling kunne i nogen tid ikke få flere slots i Kastrup, og det var det, som faldt på plads for nyligt, skirver Take Off. Der åbner også nye ruter til Milano i Italien allerede i oktober 2008.

Som følge af prisstigningerne på brændstof har Sterling for nyligt annonceret at man lukker sine konterer i Billund, Aalborg, Malmø og Göteborg fra 1. januar 2009, men ruterne fra provinslufthavnene bevares. Omkring 20% af de 1.050 medarbejdere i Sterling skal igang med at lede efter andet job.

Se også:
Billige billetter til Portugal på Momondo flysøgemaskinen
Flyruter til Portugal, Madeira og Azorerne
Lej en bil i LissabonKommentarer

Endnu ingen kommentarer