Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


WTCC debut for Kristian Poulsen på Estoril

Den danske racerkører Kristian Poulsen i Team Poulsen fik hård konkurrence i sit debut løb på Estoril banen i Portugal søndag d. 13. juli 2008.

Specielt Chevrolet Lacetti'erne var flyvende og formåede sammen med Seat León TDi racerne at holde alle BMW 320si kørerne i baggrunden herunder Kristian Poulsen.

Det var Team Poulsens første WTCC løb og som sådan kan man vel ikke kalde det en skuffelse at fuldføre med en 14. plads i første løb og en 22. plads i andet løb på banen vest for Lissabon. I første løb formåede Poulsen sågar at blive 4. bedste BMW 320si kører, mens han i 2. løb blev sat af og måtte se én af feltets Lada 110s russisk sponserede racerbiler komme over målstregen foran på 21. pladsen.

Herunder en video kollage fra WTCC Estoril. Man kan skimte Poulsens lyseblå BMW racer et par gange.

 


Vinder af WTCC på Estoril
Første løb blev vundet af svenskeren Rickard Rydell i Seat TDi med Nicola Larini på 2. pladsen i en Chevrolet Lacetti. Yvan Muller tog 3. pladsen i første løb i en Seat TDi.

I 2. løb sejrede den tidligere portugisiske Formel 1 kører Tiago Monteiro i Seat Leon TDi med Yvan Muller på 2. pladsen i samme biltype. Andy Priaulx i en BMW 320si sluttede på 3. pladsen. Samlet vinder på point i denne WTCC løbsweekend blev derfor franskmanden Yvan Muller fra Seat Sport team'et.

Dansk succes i Formula Master
Den unge danske kører Kasper Andersen leverede en solid præstation med en 5. og en 6. plads i Formula Masters på Estoril i weekenden efter at have kvalificeret sig til start som nummer 7. 

Relaterede artikler:
Kristian Poulsen stiller op i WTCC på Estoril - med video
Kasper Andersen i Formula Master på Estoril 
WTCC diesel til Portugals bedste Formel1 kører


Kommentarer

Endnu ingen kommentarer