Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Vale de Lobo Grand Champions tennisturnering 5-8 august 2008

I det smukke og eksklusive Vale de Lobo område på Algarve afholdes igen i år Grand Champions tennisturnering med stjerner fra 1980'erne og 1990'erne.

I år deltager følgende spillere:

  • Marcelo Rios fra Chile
  • Sergi Bruguera fra Spanien
  • Thomas Muster fra Østrig
  • Guillermo Vilas fra Argentina
  • Henri Leconte fra Frankrig
  • Fernando Meligeni fra Argentina
  • João Cunha e Silva fra Portugal

Det største trækplaster i årets turnering er dog uden sammenligning Bjørn Borg, som efterhånden er blevet 52 år gammel. Det svenske ikon startede sin professionelle karriere allerede i 1973 - to år før Marcelo Rios blev født.

Opvisnings-turneringen med de aldrende stjerner afholdes fra d. 5. til d. 8. august 2008. Se mere på Grandchampions.org, hvor man også kan bestille billetter.

Vale de Lobo
Vale de Lobo er kendt for sine golfbaner, 5 stjernede hoteller og særdeles gode tennisfaciliteter med i alt 14 baner til rådighed.

Ferieområdet Vale de Lobo ligger omkring 20 minutters kørsel vest for lufthaven i Faro syd for byen Loulé. Det er ikke det billigste sted at holde ferie på Algarvekysten, men så afgjort anbefalelsesværdigt, hvis man gerne vil forkæles.

Er man til afslapning med spa/wellness, fitness, golf, ridning eller tennis samt naturligvis flotte sandstrande og udsigter over havet er Vale de Lobo måske det bedste ferieområde på Algarve.

Herunder en (reklame) video fra det smukke Vale de Lobo område:

Se også:
Kort over Algarve
Algarve som feriedestination
Vejret på Algarve
Golf på Algarvekysten
Biludlejning på AlgarveKommentarer

Endnu ingen kommentarer