Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Cristiano Ronaldo bliver ikke solgt til Real Madrid

UPDATE 11. juni 2009: Cristiano Ronaldo på vej til at blive solgt til Real Madrid

.........

I hvert fald ikke i 2008/2009 sæsonen, kunne man forstå på Alex Ferguson efter han den skotske manager for Manchester United fredag indrømmede at han mandag d. 15. juli 2008 var på besøg hos Cristiano Ronaldo i Lissabon.

Engelske BBC skriver endvidere at Alex Ferguson afbrød en ferie i Sydafrika for at besøge Cristiano, som netop har indledt en 3-måneders pause fra fodbolden efter en operation i anklen.

Der var en udveksling af synspunkter mellem Ronaldo og Ferguson, skriver BBC. Med Sir Alex's udtalelser skulle rygterne om skiftet til Real Madrid i denne omgang være manet i jorden.

(UPDATE) Den 1. august var der dog fornyede rygter i omløb. Se artikel om Cristiano Ronaldos hemmelige aftale med Real Madrid.

Cristiano Ronaldo snuser til USA
I øjeblikket er den 23-årige fodboldspiller fra Madeira i Californien, hvor han møder op til sponsor-arrangementer og slapper af med sin ankel når han ikke er til fest. Under turen har Cristiano udtalt at han ikke afvise at han 'engang' ville spille for klubben Los Angeles Galaxy, som spiller i den amerikanske fornemste soccer liga.

Blandt stjernerne i Galaxy er David Beckham og indtil for nyligt var den portugisiske tildligere Middelsbrough spiller Abel Xavier også i klubben. Galaxy trænes af den legendariske til ligere landsholdskaptajn Ruud Gullit fra Holland.

Se indslag om Cristiano Ronaldo i portugisisk fjernsyn fra Los Angeles:

Relaterede artikler:
Fodboldnyt fra Portugal juli 2008

Se også:
Cristiano Ronaldo profil - med video og link til artikler om fodboldstjernen fra Portugal


Kommentarer

Endnu ingen kommentarer