Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Ros til Kap Verde fra Den Internationale Valutafond

Økonomerne i IMF også kaldet Den Internationale Valutafond med hovedsæde i Washington har uddelt roser til den lille østat Kap Verde. Den tidligere portugisiske koloni Kap Verde ligger i Atlanterhavet udfor Senegal i Afrika.

IMF's øverste ledelse finder den økonomiske udvikling på Kap Verde øerne 'impressive' - på dansk imponerende, hvilket er usædvanlig positivt sprogbrug fra den kant.

Den Internationale Valutafond fremhæver specielt Cabo Verdes fokus på økonomiske reformer, som har tiltrukket investeringer og øget eksporten fra øriget.

Turismen vigtig for Kap Verde 
Turisme er blevet øernes absolutte hovedindtægtskilde, og IMF tilskynder denne udvikling således at Kap Verde bliver helt uafhængig af udenlandsk hjælp.

Man advarer dog i den forbindelse Kap Verde mod kun at satse på turisme, da landet derved potentielt kan blive økonomisk hårdt ramt af udefra kommende omstændigheder.

IMF opfordrer desuden til at Kap Verde bliver mindre afhængig af udenlandske investeringer i turistindustrien. Specielt irske og engelske ejendomsinvestorer har kastet deres kærlighed på Kap Verde. Se også B&O artikel nedenfor.

Se mere om Kap Verde som feriedestination.

Fantastisk ferieområde 7 timers flyvning fra Danmark
Kap Verde klimaet er aldrig koldt, og det er billigt at leve på øerne. Stort set den eneste ulempe ved at tage på ferie til Kap Verde fra Skandinavien er afstanden til øerne. Flyveturen tager 7 timer, og der er dermed længere rejsetid end til eksempelvis feriøen Madeira.

Temperaturmæssigt kan Madeira dog ikke være med. Kap Verde har omkring 340 dage solskin årligt og mellem 20 og 30 graders varme hver dag året rundt.

Det er stadig billigt at købe feriebolig på Kap Verde. Eksempelvis sælges en lille ferielejlighed ned til vandet på øen Santo Antao på Kap Verde med adgang til pool off-plan fra typisk omkring 50.000 euro.

Relaterede artikler:
Stor ordre til Bang & Olufsen på Kap Verde
Kap Verde opnår specialaftale med EU

Se også:
Vejret på Kap Verde øerne - med klimatabel  Kommentarer

Endnu ingen kommentarer