Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Middelalder festival i Nordportugal

Omkring den smukke gamle middelalderborg i byen Santa Maria da Feira i nærheden af Aveiro i Nordportugal afholdes der hvert år i august en formidabel middelalderfestival ved navn Feira Medieval.

Man kan blandt andet opleve riddere, som kæmper til hest og til fods i rustninger og med sværd, som man gjorde i fordums tid, når uoverensstemmelser skulle afgøres.

Hele den gamle bydel med fæstningen som midtpunkt er i 10 dage fra den 1. til den 10. august 2008 omdannet til ét stort marked, der summer af liv og handlende. Der faldbydes alt fra kunsthåndværk og gamle våben til portugisisk brændevin og kulinariske specialiteter fra området omkring Aveiro. Desuden er der optræden af sangere og dansere, jonglører, ildslugere og akrobater. Se hele programmet på Santa Maria da Feira middelalderfestivallens hjemmeside.

Er man på ferie i Portugal med børn er middelalder-festivallen specielt for de mindste en stor oplevelse. Byen Santa Maria da Ferira er let at finde - se kort over Portugal nedenfor. Herunder en video fra sidste års middelalderfestival:


Ecco outlet i Santa Maria da Feira
Den danske skoproducent Ecco har en fabrik i nærheden og en Ecco outlet forretning i Santa Maria da Feira, hvor sko med småfejl bliver solgt til stærkt reducerede priser. Se også artikel om Ecco i Portugal med supplerende kommentar fra Fernando C. Kvistgaard om, hvor man kan finde billige Ecco sko.

Afstanden fra Lissabon til Santa Maria da Feira er omkring 290 kilometer. Byen ligger tæt på Portugals næststørste by Porto, og turen tager små 3 timer i bil på god motorvej. Se kort nedenfor:


Se større kortKommentarer

Endnu ingen kommentarer