Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Flere turister til Madeira

Den populære ferieø Madeira oplevede i 2007 en omsætningsfremgang i turistsektoren på 7,4%, skriver den portugisiske turistorganisation.

Antallet af turister steg samtidigt med 6,9% i forhold til året før til samlet 996.000 turister på Madeira i 2007.

Én af årsagerne er åbningen af 5 nye hoteller i 2007 på Madeira med i alt 3.500 sengepladser. Turismen på Madeira står for omkring 20% af øens økonomi.

Se også: Billig rute direkte fra København til Madeira.

Ferie på Madeira
Der kræses om gæsterne på Madeira med mange forskellige oplevelser og events over hele året.

Nytår på Madeira er et af højdepunkterne. Når øens årlige pyrotekniske show går i gang nytårsaften brændes der krudt af i et tempo, som får Tivoli i København's fyrværkeri til at ligne en fuser.

Blomsterfestivallen i april på Madeira i er ligeledes verdensberømt. Hvert år afholdes den med nordeuropæiske øjne ganske overvældende blomserfestival i Funchal.  

Se mere om events på Madeira (opdateres løbende).

Der er flest gæster på Madeira fra landene Tyskland, England, Skandinavien og naturligvis fra Portugal. I Danmark har Madeira haft en tendens til mest at appellere til et modent publikum. I andre lande, som for eksempel i Portugal, er Madeira en populær ferieø for alle aldersklasser.

Madeira har i de senere år gjort meget for at tiltrække børnefamilier og de nye hoteller på øen er i vid udstrækning bygget til at huse turister på familieferie. Se mere under Oplevelser for børn på Madeira.

Mode på Madeira
Måske den mest berømte person fra Madeira er fodboldspilleren Cristiano Ronaldo, som sammen med sin søster har en modebutik med ungt tøj i hovedbyen Funchal. Se mere om butikken CR7 på Madeira.

Mode er i det hele taget vigtigt for Madeira, hvor der i øvrigt også produceres sko. Den i Portugal verdensberømte designer Fatima Lopez kommer fra Madeira.

I Funchal finder man blandt andet modeforretningerne Zara, Mango, og Salsa Jeans (klik på links for at se hjemmesider).

Herunder video med kreationer af modedesigner og forretningskvinde Fátima Lopez fra Madeira:


Se også:
Madeira - blomsterøen med det milde klima
Funchal seværdigheder
Ny færgerute fra Algarve til MadeiraKommentarer

Endnu ingen kommentarer