Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Luksushotel i Cascais Cidadela

Ikke alle medlemmer af byrådet Câmera Municipal de Cascais var lige begejstrede da et flertal for nyligt vedtog at Cascais fortet ved siden af den store Cascais Marina skal huse et luksushotel i en del af de gamle bygninger, skriver internetavisen The Resident fredag.

Det gamle fort er tidligere sommerbolig for kongehuset og var efter sigende den første bygning i Portugal, som fik indlagt elektricitet for omkring 110 år siden.

Hensyn til skatteyderne
Årsagen til at byrådet i Cascais har truffet beslutningen om at det største og kulturelt vigtige bygningsværk i Cascais skal anvendes i privat commercielt øjemed er at det er meget dyrt at vedligeholde fortet med de relativt få indtægter som kommer fra modemesser, udstillinger og andre events, som afholdes i Cascais Cidadela.

I stedet for at sende regningen til skatteyderne, har man derfor besluttet at få private partnere ind i en minimum 35-årig periode, som giver rådighed over en del af fortet.

Der vil dog fortsat være åbent for offentligheden og de nuværende museer og fortets store gård vil fremdeles skulle anvendes til koncerter, udstillinger, messer og lignende.

Potentielle lejere
Aftalen som tilbydes en eksisterende hotelkæde vil omfatte 35 års leje med ret til forlængelse til 50 eller 75 år. Hotellet vil kunne bygge op til 20 luksuslejligheder/værelser og op mod 2800 m2 vil kunne anvendes hertil.

Pestana hotelkæden nævnes allerede som en interesseret partner, men andre pousada-style hoteller kan også komme på tale.

Det forventes at renoveringen og ombygningen til hotel af Forte de Nossa Senhora da Luz, som er en del af Cidadela Caiscais, påbegyndes i år 2009. Kommentarer

Endnu ingen kommentarer