Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Google Crome - Google lancerer ny internet browser og søger medarbejdere i Portugal

Google lancerer i dag en ny internet browser kaldet Google Chrome. Nyheden kommer netop som Microsoft har annonceret at deres kommende Internet Explorer 8 er på trapperne. Google intensiverer dermed kampen mod Microsoft ved også at indtræde i browser-krigen, hvor Microsoft i forvejen taber markedsandele til særligt Firefox fra Mozilla, Opera samt Safari.

Google har udviklet Chrome helt fra bunden, og nyheden om den nye browser er sluppet ud lidt før Google egentlig havde planlagt at offentliggøre nyheden. Det fremgår i Googles officielle blog at en tegneserie, der skal markedsføre Google Chrome er sluppet ud via e-mail. Se Google Chrome tegneserien der forklarer om baggrunden for Google Chrome.

Google Chrome lancering - klar til download
Google Chrome er endnu ikke lanceret, men Google skriver i sin blog at browseren bliver tilgængelig i løbet af den 2. september 2008 - selvom udviklingen endnu ikke er helt færdig. Beta-versionen af Google Chrome kommer i første omgang kun i Windows version - senere udvikles Google Chrome til Mac og Linux. Det vil fremgå i Googles nyhedsblog, når Chrome er klar til download. Chrome lanceres for øvrigt i hele 100 lande på samme tid.

Update: Google Crome download her (Hent Googles browser Chrome via linket)

Google mener at de med Google Crome har udviklet en mere brugervenlig, hurtig og ikke mindst sikker alternativ browser, der kan tage kampen op med Internet Explorer fra Microsoft. Som normalt for nye Google tiltag er browseren designet ganske minimalistisk, så man ikke distraheres når man surfer på nettet. Google Chrome skulle være overskuelig, effektiv og simpel. Browseren er bygget på en helt ny JavaScript V8 engine. Flere blogs på nettet nævner at dele af JavaScript V8 er udviklet i Danmark, og skulle afvikle JavaScript væsentligt hurtigere end tidligere versioner. Der er naturlivis tale om en open source browser, og Google har blandt benyttet komponenter fra Mozilla Firefox og Apples WebKit.

Google jobs i Portugal
Google udvider pt. aktiviterne i Portugal og annoncerer to ledige job. Begge Google jobs er baseret i Lissabon.

  • Country Marketing Manager i Lissabon
  • Account Manager for Google i Lissabon

UPDATE: begge stillinger er besatKommentarer

Endnu ingen kommentarer