Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Poul Richard Høj Jensen og Danish Blue vandt Cascais Gold Cup for dragebåde

Den professionelle danske sejler Poul Richard Høj Jensen vandt Gold Cup for dragebåde udfor Cascais med Danish Blue.

Den britisk registrerede båd var bedst ud af i alt 74 deltagere med sit mandskab bestående af englænderen Andrew Mordem og danskeren Theis Palm, som måske mest er kendt for at være trimmer på kronprinsens Farr-40 båd og desuden som ekspert og 'sejldoktor' hos North Sails i Allerød.

På anden og tredjepladsen i Cascais Gold Cup for dragebåde kom yderligere to britisk registrerede både. Se det samlede resultat fra Cascais Gold Cup 2008.

Poul Richard Høj Jensen
Poul Richard Høj Jensen bor til dagligt i England og driver sammen med sin engelske kone Sophie Petticrow værftet i Burnham on Crouch i Essex på den engelske østkyst. Se mere om Poul Richard Høj Jensen og Petticrow dragebådene på Petticrow hjemmesiden.

Den tidligere dobbelte OL vinder er efterhånden blevet 64 år, men er stadig særdeles aktiv indenfor international sejlsport - naturligvis mest med sine 'egne' Petticrow dragebåde, som har vundet alt, hvad der er værd at vinde i dragebåds-klassen. Se mere om Poul Riochard Høj Jensen i Bådmagasinets feature artikel: Fra værktøjsmager til bådebygger.

White Lady
Prins Henriks dragebåd White Lady (som også er en Petticrow drage) kom ind på en respektabel 14. plads og dermed som bedst placerede danske båd med skipper Tom Carlsen og mandskab bestående af Mark Flint og Philipp Skafte-Holm.

Portugisiske båd på 6. pladsen
Bedste portugisiske båd blev 'Mar' med skipper Manuel Champalimaud sammen med Mark Hart og Ed Streeter.

I 2009 afholdes Gold Cup for dragebåde i Danmark.

Relaterede artikler:
Dragon klassen
Prins Henrik og kongeskibet Dannebrog i Cascais til Dragon raceKommentarer

Endnu ingen kommentarer