Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Ryanair sælger billig flybillet til Porto

Det irske lavprisselskab Ryanair har gennem nogen år haft fast rute til Porto fra blandt andet Stansted lufthavn øst for London.

Da Ryanair også flyver mellem Billund og Stansted er det muligt at kombinere de to ruter med Ryanair til en meget billig rejse til Portugals næststørste by.

Ryanair har set i lyset af den nuværende krise blandt flyselskaber indimellem særdeles lave priser, som ret beset ikke burde kunne lade sig gøre. For at kunne anvende de billige billetter fra Ryanair, skal man dog være indstillet på at rejse på bestemte dage og på rejsen Billund-Stansted-Porto eller Aarhus-Standsted-Porto desuden være indstillet på at vente i Stansted lufthavn i 5-6 timer.

Billigt til Portugal med Ryanair
Vi har forsøgt at booke en tur til Porto (Oporto) fra Danmark via Stansted med Ryanair så billigt som muligt. Her er hvad der kan bestilles på Ryanairs hjemmeside per 10. september.

Billund-Stansted udrejse 7. oktober kl. 16.40 fra Billund, ankomst Stansted 17.15
Stansted-Porto d. 8. oktober kl. 6.35, ankomst Porto 8.55

Porto-Stansted hjemrejse 27. oktober kl. 9.20, ankomst Stansted 11.40
Stansted-Billund d. 27. oktober kl. 16.40, ankomst Billund 17.15

Samlet pris for alle 4 flybilletter er per 10/9-2008 kun 372 kroner inklusive lufthavnsskatter og naturligvis en nat i Stansted lufthavn. Hele prisen hos Ryanair udgøres faktisk af lufthavnsskatter. Bemærk at hertil kommer Ryanairs smådyre bagagegebyr, betalingsgebyr osv. osv.

Fra Aarhus lufthavn kan det samme lade sig gøre, og da der er en tidlig afgang fra Aarhus til Stansted kan ventetiden lægges om dagen i stedet for om natten i Stansted lufthavn.

Selv om man ofte ikke kan få de billigste flybilletter, er det som regel muligt at flyve til Porto over Stansted med Ryanair fra Aarhus/Billund for omkring 1.000-1.500 kroner + ovennævnte gebyrer. Alle priser er fundet d. 10. september 2008 på Ryanairs hjemmeside.

Se også: Billigt til Porto i sommeren 2009

På ferie i Nordportugal
Nordportugal har Portugals flotteste naturområder og desuden et rigt dyreliv med blandt andet vilde heste i Gerés Nationalparken.

Porto, som er det industrielle kraftcenter i Portugal, er en flot by med mange spændende aktiviteter over hele året. Området er naturligvis mest berømt blandt turister for sin portvinsproduktion. Se mere om byen Porto.

Det er desuden billigt i Nordportugal, og vil man gerne se Lissabon 300 kilometer syd for Porto, kan turen klares på omkring 3 timer i en udlejningsbil.

Vejret i Nordportugal er lidt koldere end i den sydlige del af landet, men i oktober er der stadig en behagelig dagtemperatur på op til 21 grader. Se mere om vejret i Porto.

Se også:
Billig leje af bil i Porto
Udlejning af ferieboliger i det naturskønne NordportugalKommentarer

Endnu ingen kommentarer