Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Danmark vandt 3-2 over Portugal i VM kvalifikationen - se video med højdepunkter

Med tre mål mod Portugal på portugisernes hjemmebane beviste det danske landshold at holdet trods fejl og mangler er et ungt og psykisk stærkt hold med masser af talent at bygge på.

Man scorer simpelt hen ikke tre mål mod Portugal på udebane ved et tilfælde, og landsholdet har god grund til at være tilfreds med indsatsen, selv om kampen ligeså godt kunne være vundet af Portugal.

Bagud som forudset
Langt de fleste troede ikke på Danmarks chancer mod Portugal, og danskerne kom som mange havde ventet bagud med ét mål af Nani allerede i slutningen af første halvleg.

Portugiserne havde dog vist at de var til at snakke med, og det uinspirerede danske spil i første halvleg blev efter pausen afløst af mere kampgejst.

Stor holdindsats
Hele to gange formåede det danske landshold at komme tilbage i kampen først med et mål af Niclas Bendtner, som dog promte blev modsvaret af en portugisisk scoring på straffespark ved Deco.

Da stillingen 2-2 var en kendsgerning sent i 2. halvleg efter Christian Poulsens mål, havde det danske fodboldlandshold uanset slutresultat vundet æren tilbage.

Træner Morten Olsen formåede at holde dampen oppe på sine tropper, og det resulterede i en heldig scoring i kampens sidste minutter af Daniel Jensen, som til dagligt spiller i Arsenal.

Optimalt resultat af landsholdet
Portugals stjernespækkede hold viste kun i glimt sin klasse, men både Nani og Deco var svære for det danske landshold at stække.

Det er så meget mere bemærkelsesværdigt at det lykkedes ved fælles indsats og det nødvendige held at skabe et af de bedste landskamp resultater i nyere dansk fodboldhistorie i Lissabon.

Glade danskere i Lissabon efter 2-3 resultatet
Selv om den danske lejr på omkring 1400 tilskuere i det ene hjørne af Alvalade Stadion fik lov at vente 20 minutter på stadion inden de blev lukket ud efter kampen, var stemningen helt i top.

Da alle portugisiske tilskuere havde forladt stadion, og kun danskerne var tilbage, dukkede Christian Poulsen op fra omklædningsrummet og sagde tak for støtten til stor jubel fra de tilrejsende danskere. 

Som sædvanligt var portugisisk kampklædt politi mødt op til kampen i et antal, som man i Danmark kun meget sjældent ser, men dem blev der ikke brug for.

Senere på aftenen festede de danske tilhængere igennem i Lissabon, og på én af de irske pubber ved Cais de Sodré fik vi endda lov at spille danske fodboldsange fra en medbragt CD. Der var nu også pænt overtal af de rød-hvide, og mange af Lissabons taxi-chauffører, restauranter og barer fik en omsætning langt over det normale på en onsdag.

Video Portugal - Danmark - se højdepunkter fra kampen i denne YouTube video
Her er de fantastiske sidste 10 minutter af kampen:


Danmark - Portugal returkamp i 2009
Returkampen i VM kvalifikationen mellem Danmark og Portugal spilles 5. september 2009 i Parken.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer