Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Barcelona-Sporting kamp i Champions League gruppe C 16. september

UPDATE: Resultat blev 3-1 til Barcelona over Sporting Lissabon - se de øvrige resultater i Champions League.

Den spanske storklub Barcelona får besøg af Sporting fra Portugal på Camp Nou kl. 20.45 dansk tid.

Barcelona, som må anses for Spaniens næstbedste hold efter Real Madrid, har naturligvis æren af at være storfavorit til tirsdagens kamp i Champions League gruppe C.

Bookmakerne giver op til 12,5 gange pengene igen, såfremt Sporting vinder CL kampen. En sejr til Barcelona hjemme mod det portugisiske hold har kun odds 1,3.

Portugisisk træner med spansk erfaring
Paulo Jorge Gomes Bento har stået i spidsen for Sporting siden 2005 og er selv tidligere portugisisk landsholdspiller med 35 kampe for Portugal. Netop Spanien kender Paulo Bento særdeles godt efter at have spillet for den spanske klub Real Oviedo i perioden 1996-2000.

Sporting stiller med blandt andet landsholdsspillerne Miguel Veloso og João Moutinho.

FC Barcelona handicappet uden Deco
Den spanske klub kan sagtens klare sig uden den portugisisk-brasilianske mester, som for nyligt er skiftet til Chelsea.

I den spanske liga blev FC Barcelona for nyligt overraskende slået 1-0 af oprykkerne fra Numancia, som også var lige ved at få has på selveste Real Madrid i weekenden i en forrygende kamp, som Real Madrid vandt med 4 mål mod 3.

Barcelons trup indeholder fodboldpersonligheder som Samuel Eto fra Cameroon, spanske Xavi og argentinske Messi. Også islændingen Eidur Gudjohnsen og den franske veteran Thierry Henri spiller for Barcelona.

Champions League Gruppe C bør vindes af FC Barcelona
FC Barcelonas succeskriterie er uden diskussion at klubben skal videre til knock-out runden med de bedste 16 hold. Intet andet er acceptabelt for Barcelona, som forventer en sejr på Camp Nou tirsdag aften.

Sporting på sin side er undertippet, men må meget lig Portugal-Danmark kampen for nyligt, se om der ikke kan trækkes minimum et enkelt point med hjem fra Spanien i Champions League gruppe C. 

UPDATE 16. september 2008:
Sporting Lissabon tabte 3-1 til et overlegent spansk hold efter stort pres på portugisernes mål i de sidste minutter, som resulterede i at Barcelona med mål nummer 3 trak en komfortabel sejr hjem. 

Se også:
Champions League grupperne 2008/2009
Fodboldnyt fra Portugal august 2008Kommentarer

Endnu ingen kommentarer