Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Richard Branson Virgin roadshow i Portugal

Den engelske multimiliardær og branding ekspert Richard Branson har været i Portugal.

Som sædvanlig når den charmerende Branson svinger taktstokken var der på pressemødet i Lissabon masser af gode artikler til de portugisiske medier.

Space Center i Portugal
Den bedste 'historie' denne gang var at Richard Branson, som er berømt for sit Virgin brand, ikke ville afvise at han ville opføre et 'Space Center' i Portugal.

Portugal kunne på den måde blive en 'SpacePort' for Europa. Fartøjerne, som skal anvende space port'en, ville selvfølgelig først og fremmest være fra Virgin Galactic.

I en anden udtalelse kundgjorde den selvlærte forretningsmand at han ikke ville afvise at investere i andre dele af Portugals erhvervsliv herunder turisme og vedvarende energi.

Branson udlovede i den forbindelse en pris på 50.000 euro til et godt portugisisk ideprojekt inden for miljøvenlig vedvarende energi. 

Markedsføring af Virgin Active
Formålet med Richard Bransons besøg var ud over at få pressens bevågenhed at samle opmærksomheden på Virgin Active Health Clubs helseklubberne, som der ifølge Branson skal åbnes 20 af i Portugal. Branson nåede under besøget at se både Porto og Lissabon, og mener i øvrigt at bygningen af de 20 helseklubber vil skabe arbejde til omkring 1.000 mand i Portugal.

Samtidig med at Bransons højtflyvende planer blev præsenteret i Lissabon var der doom and gloom stemning på børserne i USA og Europa.

Senere på ugen fik Richard Branson endnu lidt eftertragtet presseomtale, da det europæiske Ryder Cup golf hold med blandt andet danskeren Søren Hansen fløj til Kentucky med en Virgin maskine - sammen med Richard Branson selvfølgelig.

Se mere om Virgin Galactic i et interview med Richard Branson på Youtube:

 


Se mere om Virgin Active i Portugal.  


Kommentarer

Endnu ingen kommentarer