Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Stor gevinst trækker - spilleglade portugisere i kø for at købe lottokuponer

Det er 4 år siden at befolkningen i Portugal fik mulighed for at deltage i det store pan-europæiske lotteri EuroMillions, som i Portugal hedder Euromilhões.

Ved samme lejlighed i 2004 blev det muligt i landene Østrig, Belgien, Irland, Schweiz og Luxembourg at spille i det europæiske lotteri, som blev stiftet af Frankrig, England og Spanien i starten af 2004.

For at markere den skelsættende begivenhed for de spilleglade europæere er puljen til trækningen d. 26. september 2008 på hele 130 millioner euros.

Fakta om EuroMillions i Portugal
Portugal er et af de lande i Euromilhões lotteriet, hvor flest mennesker spiller. Som følge deraf er Portugal det næstmest succesfulde land efter Frankrig, når der tælles jackpot-gevinster. Hele 23 gange har en portugiser vundet den helt store gevinst. Gevinst rekorden fra 2006 i Portugal er 61 millioner euro. 

En lottokupon i Euromilhões koster 2 euro. Vinder man, er gevinsten skattefri i Portugal og i øvrigt også i de øvrige deltagerlande bortset fra Schweiz.

Spillefuglene i Portugal - og der er mange - satser i gennemsnit 1,7 euro per uge.

Den største gevindst
Statistisk set vinder man en gevinst 1 ud af 24 gange, når man spiller EuroMillions. Den største gevinst nogen sinde var på godt 75 millioner Euro og blev vundet af Dolores McNamara fra Irland i 2005.

For den heldige irske kvinde, hendes mand og 6 børn var de mange millioner dog ikke uden omkostninger. Efter at have fået ekstremt meget opmærksomhed i Irsk og engelsk presse måtte familien på grund af trusler om kidnapning flytte fra deres oprindelige hjem til et topsikret (og meget luksuriøst) hus i et andet område af Irland.

Euromilhões kan også spilles på nettet i Portugal på lotteriet Euromilhões hjemmesidenKommentarer

Endnu ingen kommentarer