Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


2008 World Series by Renault på Estoril banen 27-28 sept.

Er man til motorsport og køreteknik er 2008 World Series by Renault en underholdende opvisning fuld af showmanship, spænding og tilsat et konkurrence-moment, som dog ikke er showets primære formål.

World Series by Renault er som navnet antyder et Renault-arrangement, som har til formål at promovere bilmærket Renault - hverken mere eller mindre. Til gengæld er måden det gøres på overordentlig spektakulær og tiltrækker masser af betalende tilskuere.

Serien er blevet afholdt siden 2007, og Estoril har siden starten været rammen om én af de 7 World Series by Renault events.

Se mere på World Series by Renault hjemmesiden, hvor der også er et program og et kort over området få kilometer nordvest for Cascais, hvor Estoril banen ligger.

Renault i Portugal
Den franske bilproducent Renault, som i øvrigt er tæt forbundet med Nissan, har rigtigt godt fat i de portugisiske bilkøbere.

Modellerne Renault Clio og Renault Megane er skiftevis nummer 1 på top 10 listen over de mest solgte biler i Portugal. Det gælder både for private og for den store portugisiske udlejningsbranche.

Nissans nye GT-R sportsmodel blev for nyligt introduceret til den internationale presse på banen i Estoril. Ved den lejlighed fremviste Nissan også andre nye modeller, og på vejene omkring og på fotovenlige parkeringspladser ned til havet ved Cascais havde motorjournalisterne travlt. 

Se herunder Youtube video med handling-eksperten Jean Ragnotti, som kaster en ældre Renault 5 Turbo II 'Maxi' rundt ved World Series by Renault 2008 i Ungarn:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer