Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Penge til cykelstier i Lissabon

Lissabons borgmester António Costa har annonceret at bystyret har afsat 5 millioner euro over en årrække til cykelstier.

Som det er nu, har cyklister i Lissabon meget svært ved at finde plads, og må som regel ty til parker eller strækningen Cascais-Guincho vest for Lissabon for at finde ordentlige og sikre forhold.

Første stadie i anlæggelsen af cykelstier i Lissabon bliver en dedikeret cykelvej mellem Cais de Sodré og Belém ved bredden af Tejo floden. Den 7 kilometer lange strækning forventes færdig til indvielse d. 5. juni 2009, skriver avisen Portugal News.

Lissabons bystyre, som ledes af PS-partiet, planlægger i alt 40 kilometer cykelsti. Desuden vil byen gerne have en ordning, hvor man mod et depositum kan låne en bycykel i stil med, hvad der er muligt i København og andre store europæiske byer.

I Cascais vest for Lissabon er det allerede muligt for turister og fastboende mod behørig legitimation (pas eller lign) at låne en cykel og køre en tur af strandpromenaden.

Selv om det er svært at komme rundt i Lissabon på cykel, er der rigtig mange områder uden for hovedstaden, som er perfekte for cyklister til rekreative formål.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer