Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Rejser til Madeira billige fra Lissabon

Det engelske lavprisselskab Easyjet tilbyder fra d. 27. oktober 2008 særdeles billige rejser til Madeira fra Portugals hovedstad Lissabon.

Madeira ligger godt halvanden times flyvning fra Lissabon med Easyjet. På visse dage kan rejsen fra Lissabon gøres for under 60 euro for en returbillet til Madeira. Det er faktisk billigere end hvad en biltur til Algarve koster.

Rejsen til Madeira med Easyjet koster dog normalt omkring 33 euro hver vej, hvoraf godt halvdelen af billetprisen er lufthavnsskatter. Omkring jul og nytår er det dyrere. Easyjet flyver to gange dagligt og bliver dermed en stor konkurrent til TAP på flyrejser til Madeira.

Se også: Billig flyrute direkte fra København til Madeira.

Madeira er andet end Funchal
Langt de fleste nordeuropæiske turister på Madeira bor på hotel i eller omkring Madeiras største by Funchal. Der er dog masser af muligheder for at finde udmærkede overnatningsmuligheder andre steder på Madeira, selvom langt de fleste af Maderias hoteller ligger omkring øens største by.

Prøv eksempelvis at se Hotel White Waters i Machico eller Hotel Calheta Beach på den sydvestlige del af Maderia. Ved begge hoteller findes der sandstrande.

Aktiv ferie på Madeira
Blandt portugiserne har Madeira slet ikke det samme senior-image som i Skandinavien. Portugiserne rejser i store tal til Madeira for at få naturoplevelser og for at udnytte mulighederne for aktiv ferie på Madeira, hvilket danske rejsebureauer med et relativt smalt program normalt ikke markedsfører.

Hvad med for eksempel at tage på Blå Marlin fiskeri (som også er muligt på Azorerne). Der er også rige muligheder for dykker- eller surfing ferie ved Paul do Mar. Se mere i artiklen Ny strand på Madeira.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer