Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Benfica-Napoli kamp i UEFA Cup turneringen

UPDATE: Benfica er videre til gruppespillet med en 2-0 sejr over Napoli. Målscorere var Nuno Homes og Reyes.

Benfica kan i aften med en 1-måls sejr sikre sig adgang til UEFA Cup gruppespillet, som næste runde i UEFA Cup turneringen også kaldes.

Holdet får besøg af Napoli fra Italien, som midt i september vandt 3-2 over Benfica i første møde i Syditalien. Se mere om Napoli-Benfica kampen.

Alt andet end en sejr i Lissabon betyder farvel til Benfica i UEFA Cup'en. Kampen Benfica-Napoli starter 21.15 dansk tid.

Der er stort pres på spillerne fra de portugisiske fans side, som er vandt til at klubben med den levende ørn som mascot spiller i Champions League. Det traditionsrige Benfica-hold er efter 4 spillerunder tillige på en let skuffende 5. plads i den portugisiske Sagres Liga.

Braga storfavorit mod Artmedia 
Med en komfortabel 4-0 sejr i mødet med Artmedia fra Slovakiet skal Braga fra Nordportugal fejle meget for ikke at gå videre til gruppespillet i UEFA Cup'en. UPDATE: Braga vandt 2-0 og er videre til gruppespillet. 

Vitória de Sétubal møder Heerenveen i Holland og er efter 1-1 resultatet i første møde er i en relativ god position til at gå videre til gruppespillet. Der kræver dog at Vitória får gang i scoringerne. UPDATE: Kampen i Holland endte 5-2 og Vitória de Sétubal er dermed ude af UEFA Cup'en.

Sværere ser det ud for klubben Maritimo fra Madeira, som efter at have tabt 0-1 til Valencia hjemme, kommer på en endnu sværere opgave på Valencias hjemmebane i Spanien. UPDATE: Maritimo tabte 2-1 og er ude af UEFA turneringen.

I Guimarães skal der ligeledes scores portugisiske mål og helst mange for at udligne 2-0 nederlaget i første kamp mod engelske Portsmouth. UPDATE: Resultat 2-2 betyder farvel til Guimarães i UEFA Cup'en.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer