Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Canadiske virksomhed valgt til Portugals bedste virksomhed 2007

Direktøren for Lundin Mining Corporations datterselskab i Portugal Somincor S.A fik tirsdag d. 1. oktober 2008 overrakt prisen for Portugals Bedste Virksomhed 2007 af den portugisiske minister for økonomi og innovation.

Konkurrencen om at være Portugals bedste virksomhed sponseres af erhvervsmagasinet EXAME samt af Deloitte og Dun&Bradstreet og kaldes på portugisisk for Empresa do Ano prisen.

Der lægges vægt på en lang række forskellige faktorer, og minedriftsvirksomheden Somincor vandt bl.a. for at kunne fremvise pænt overskud samtidig med at virksomheden har gjort meget for at skabe arbejdspladser i et område af Alentejo, som ellers præges af at folk flytter ud til kysten.

Det er priserne på zink og kobber, som hjælper Somincor S.A. til det gode resultat udtalte bestyrelsesformanden John Carrel, som var i Portugal i anledning af prisoverrækkelsen. Han sidder også for enden af bordet i det canadiske børsnoterede moderselskab Lundin Mining Corp,

Helt tilfældigt er det nok ikke at Somincor vandt æresbevisningen i Portugal. Det gjorde selskabet faktisk også i år 2006.

Se mere om zink og kobber-udvinding i Alentejo og om Neves-Corvo-minen ved Castro Verde.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer