Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Golf turneringen Portugal Masters i Vilamoura 16-19 oktober

UPDATE: Se stilling i Portugal Masters 2009

.................
Portugal Masters 2008 artikel herunder:

Som den tredje sidste af i alt 50 European Tour golf events i sæsonen 2008/2009 kommer PGA turneringen d. 16. oktober 2008 til Vilamoura i Portugal.

Algarve blev en del af European Tour første gang i 2007, og det er igen golf-resortet Oceânico Victoria Golf Club i Vilamoura, som i 2008 skal stå for arrangementet. Se mere om Victoria golfbanne i Algarve.

Udover Vilamoura på Algarve er Estoril på Lissabonkysten og Madeira også værter for golfturneringer på European Touren.

Store pengepræmier til Portugal Masters
Der er pengepræmier for i alt 3 millioner euro, hvilket for spillerne placerer Portugal Masters i Vilamoura i den mest indbringende del af PGA European Tour golfturneringerne.

De allerkendteste turneringer i European Tour kalenderen som eksempelvis Volvo Masters i Spanien har dog stadig langt større pengepræmier, men spørgsmålet er om der ikke vil ske et fald i pengepræmiernes størrelse fremover som følge af krisen i finanssektoren. 

Ryder Cup spillere i Vilamoura
Fra den nyligt overståede Ryder Cup turnering, der som deltagere har nogen af verdens bedste golfspillere vil 6 spillere stille op i Vilamoura. Det drejer sig om Miguel Angel Jiménez, Robert Karlsson, Graeme McDowell, Lee Westwood, Søren Hansen og Oliver Wilson.

Danskere i Portugal Masters turneringen
Fra Danmark stiller Søren Hansen, Thomas Bjørn og Søren Kjeldsen. Se hele deltagerlisten ved Portugal Masters. på Europa Tour hjemmesiden.

Oceânico Victoria Golf Club i Vilamoura forventer op mod 50.000 tilskuere.

Relateret artikel:
Portugal Masters 2007 i Vilamoura

Se også:
Golf i Portugal
Luksusvilla i Vilamoura


Kommentarer

Endnu ingen kommentarer