Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Portugals Turistbureau vinder rejsepris og Portugal kåret som bedste ferieland i Europa

Den danske rejsebranche har uddelt de årlige Danish Travel Awards ved et stort event på Hotel Hilton ved lufthavnen i Kastrup.

Blandt de i alt 21 priser vandt Portugals Turistbureau i København prisen for bedste udenlandske turistbureau med repræsentation i Danmark.

Portugals Turistbureau ledes af Portugals Turistchef Stig Kaspersen og findes på adressen: PORTUGALS TURISTKONTOR ICEP, Toldbodgade 31, og har kan træffes telefonisk alle hverdage fra kl. 10 - 12.

Portugal kåret som bedste ferieland i Europa
I kategorien Bedste Rejsedestination inden for Europa tog Portugal prisen som bedste ferieland.

Portugal er med sit behagelige klima og lave priser godt rustet til den skærpede konkurrence om danskernes rejsebudget i de kommende år. Det er relativt billigt at flyve til Portugal, og Portugals prisniveau er blandt Europas laveste. Man kan stadig med lethed gå ud og spise godt i Portugal alt inklusive for under 100 kroner per person.

Samtidig er der i Portugal og måske specielt i Lissabon og Porto en spændende og anderledes kultur, hvor nye moderne tendenser møder gammel traditionel sydlandsk tænkemåde.

Bevæger man sig blot få kilometer udenfor hovedstaden er traditionerne fortsat det bærende, og både portugisisk vinproduktion og gastronomi venter stadig i stor udstrækning på at blive opdaget af danskerne, som ofte har langt bedre kendskab til Frankrig, Italien og Spanien.

Portugal ikke overrendt af turister
Måske bedst af alt er Portugal generelt ikke overrendt af turister (bortset fra et par steder på Algarve om sommeren). Portugal har nogen af Europas bedste strande både ved Algarve, men også i Alentejo og i Nordportugal ved Atlanterhavskysten.

Den portugisiske befolkning er venlig og imødekommende, og man elsker at sludre i Portugal - også gerne med turisterne på engelsk. Der er uanede muligheder for fantastiske oplevelser i eksempelvis Nordportugal, i Alentejo og naturligvis i de to metropoler Porto og Lissabon.

Portugal er valgt som bedste turistdestination i år 2008 af forbrugerne. Katagorien bedste turistdestination er i øvrigt en ny kategori i Danish Travel Awards.

Stig Kaspersen ses siddende til højre med de 2 diplomer
Vinderne af Danish Travel Award 2008 - Stig Kaspersen fra Portugals Turistbureau ses siddende længst til højre med 2 Portugal-diplomer.

Relaterede artikler:
Azorerne blandt verdens bedste ferieøer ifølge National Geographic 
Cascais ved Lissabon bedste kystferiedestination ifølge TripadvisorKommentarer

Endnu ingen kommentarer