Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Nye golfbaner på Algarvekysten i Portugal

I gamle dage var Algarve næsten udelukkende en solferie destination, men det har ændret sig.

Der satses kraftigt på at tiltrække golfturister til Portugal, og ikke mindst i Algarve i Sydportugal findes der efterhånden et stort antal gode anbefalelsesværdige golfbaner og golfresorts med alle de faciliteter, man kan tænke sig.

Amendoeira Golf Resort
Amendoeira Golf Resort ved byen Silves er det nyeste golfkompleks og omfatter to golfbaner:

O'Connor Course Jnr banen er navngivet efter den berømte irske golfspiller Chris O'Connor er en par-72 bane på 6.719 meter.

Den ultimative oplevelse på Amendoeira Golf Resort er Faldo Course, som er nabo til O'Connor Course og naturligvis designet af mesteren Nick Faldo selv. Faldo banen er en 6.604 meter udfordrende og til tider svær par-72 bane på internationalt niveau. Ryder Cup kaptajnen har bevidst planlagt banen, så selv de lettere huller kræver sund fornuft og omtanke.  

Amendoeira Golf Resort ligger 35 kilometer fra lufthavnen i Faro og kun 4 kilometer fra den berømte strand Armação de Pêra, som efter manges mening på trods af omfattende hotel- og ferieboligbyggeri er én af Portugals kønneste. Få kilometer nord for det nye golf resort i Portugal finder man den historiske by Silves, hvor der hver sensommer afholdes middelalderfestival.

Den kendte og ikke mindst veltalende irske anlægsgartner og TV-host Diarmuid Gavin, som blandt andet har vundet priser på det traditionsrige Chelsea Flower Show i London, har bistået ved anlæggelsen af Amendoeira Golf Resort.

Ocêanico Golf i Algarve
Amendoeira Gof Resort banerne ejes af Ocêanico Golf, som dermed når op på 7 baner i Algarve: Faldo Course, O'Connor Course Jnr, Oceânico Victoria, The Oceânico Old Course, Oceânico Millennium, Oceânico Laguna og Oceânico Pinhal. Alle golfbanerne lever op til internationale Championship standarder.

Ocêanico gruppen kontrolleres af de to irske developers Gerry Fagan og Simon Burgess.  

Se også artikel om Portugal Masters 2008, som spilles i Vilamoura på Oceânico Victoria banen.

Mere information på: Golf i PortugalKommentarer

Endnu ingen kommentarer