Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Ronaldo modetøj i ny CR7 shop i Lissabon

Den unge Ronaldo med guldstøvlerne tog sig inden Sverige-Portugal kampen tid til at tage et smut omkring Lissabon for at åbne sin nye Cristiano Ronaldo CR7 forretning i et af Lissabons mondæne forretningskvarterer.

Det er Ronaldos anden CR7 shop. Både CR7 på Madeira og CR7 i Lissabon er åbnet i samarbejde med Ronaldos søstre.

CR7 i Lissabon har naturligvis Ronaldo tøj på hylderne, og både Ronaldo sko, Ronaldo tøj og Ronaldo bæltespænder er let genkendelige på CR7 logo'er i overstørrelse. Der findes dog også Ronaldo tøj med mere ydmyg branding.

Herunder Youtube video (på portugisisk) fra åbningen af CR7 i Lissabon:Metrosexuelt Ronaldo tøj i CR7  
Den gennemgående stil hos CR7 er metrosexuel, som måske bedst kan oversættes med seksuelt grænseoverskridende uden at være provokerende.

Metrosexual Man begrebet er et produkt af 1990'erne og forstærket af unge kendte offentlige personligheder som David Beckham og Cristiano Ronaldo, som har gjort tætsiddende kvindelige skjorter, guldsmykker og iøjnefaldende assessories acceptable for mænd.

Cristiano Ronaldo's stil formår på forunderlig vis at tiltrække begge køn, og selv om Madeira-drengen på mange måder klæder sig særdeles feminint - i visse engelske medier beskrevet som Metrosexual Mediterranean Stallion Style - er han allerede et modeikon for en hel generation.

Metrosexual Man er ikke nødvendigvis homoseksuel, men flirter bevist med sin kvindelige side gennem tøj- og kropskultur. Den metroseksuelle mand er typisk storbymenneske med høj indkomst og arbejder i udadvente funktioner i modebranchen, på TV, indenfor underholdningbranchen eller andre steder, hvor metrosexual man kan være - eksempelvis på fodboldbanen. Metrosexual Man bor som oftest i en større by, da det er i storbyen man finder de hotteste modeforretninger, bedste helseklubber, dyreste frisører og det mest spændende natteliv.

I den nye CR7 forretning i Lissabon finder man både 'diamant' besatte bælter, jeans med læderlommer, og loafers med kæmpemæssige CR7-logo'er, som vist kun kan bruges af Ronaldo-fans. Der er også et stort udvalg af tøj til de kvindelige fans.

Se rapportage om Ronaldo familiens CR7 forretning på Eurosport (engelsk):Ronaldo familien med til indvielse af Ronaldos modeforretning
Mama Dolores, bror Hugo og søstrene Elma og Katia var med til indvielsen i Lissabon. Det var den yndige portugisiske sangerinde og skuespiller Luciana Abreu også, og hun falder helt klart mere i Dolores smag end Ronaldos nu forhenværende kæreste Nereida Gallardo, som efter mors mening havde vist sig lidt for mange gange med lidt for lidt tøj på i diverse spanske blade.

Det er nu heller ikke første gang at Ronaldo har flirtet med Luciana. Allerede i sommeren 2007 var der romantiske forbindelser.

Se Ronaldo familiebilleder fra CR7 i Lisboa på bloggen Football Fashion.

Luciana Abreu er ikke 'officielt' Ronaldos kæreste, men de to 23-årige portugisere ser ud til at hygge sig i hinandens selskab. Luciana er i øvrigt tidligere Melodi Grand Prix deltager for Portugal i år 2005. Se video med Luciana i nummeret Amar herunder:


Efter åbningen i Lissabon tog Ronaldo til Sverige, hvor han sammen med det øvrige portugisiske landshold spillede 0-0 mod Sveriges landshold i Stockholm.

Sådan finder man Ronaldos CR7 modetøj i Lissabon
Besøger man Lissabon er Ronaldos CR7 forretning let at finde. Tag metroen til Oriente stationen (rød linje) og gå ind i det store Vasco da Gama Shopping Center, som ligger i tilknytning til den store Oriente metrostation.

Fortsætter man igennem centeret kommer man ud til det gamle Expo-område og det er her at Ronaldos CR7 forretning i Lissabon findes på vejen Alameda dos Oceanos, som man befinder sig på, når man træder ud af Vasco da Gama Shopping centeret.

Se også:
CR7 på Madeira

Se også andre artikler om: Shopping i Lissabon og på Madeira.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer