Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Rejsemesse i Øksnehallen 18-19 oktober 2008

Se også: 
Rejsemesse i Øksnehallen 19-20 oktober 2013
(klik på rødt link)

............................................
Bemærk at teksten herunder er en ældre artikel om rejsemessen Rejs08 i år 2008.

I weekenden den 18-19 oktober 2008 afholdes der rejsemesse i Øksnehallen i København.

På REJS 08 rejsemessen kan man møde repræsentanter fra omkring 50 danske rejsebureauer, som alle har det til fælles at de satser på kvalitetsrejser med spændende og gerne individuelle rejseoplevelser.

De mere end 500 eksperter fra den danske rejsebranche, som man kan møde på rejsemessen, stiller deres viden til rådighed om rejsemål spredt over hele verden.

Bredt udvalg af kvalitetsrejser og information
Udstillerlisten på rejsemessen REJS 98 omfatter desuden et stort antal hoteller og resorts herunder mange udstillere fra Sverige.

Er man mest til Krydstogter, kan man også finde repræsentanter for udbydere af krydstogtsferier, og der er desuden et stort antal udenlandske turistbureauer at finde på rejsemesse REJS08 i Øksnehallen.

Foredrag og aktiviteter på rejsemessen REJS 08
Selv om man ikke står for umiddelbart at skulle på farten, er der masser af inspiration at hente på rejsemessen til brug ved en senere lejlighed.

Både lørdag og søndag vil der løbende være foredrag af kendte rejseeksperter om alt fra rejser til Kap Verde øerne vest for Afrika til rejser i Thailand og besøg på de tidligere danske kolonier i Vestindien.

Se mere på det meget omfattende foredragsprogram på rejsemessen REJS 08.

Portugal på rejsemessen i Øksnehallen
Det kendte danske rejsebureau Portugalbureauet med speciale i Portugal, Madeira og Azorerne er naturligvis også med på REJS 08.

Portugalbureauet giver et gavekort til alle interesserede på to gratis entrebilletter til weekendens rejsemesse i Øksnehallen. Download gavekort på to indgangsbilletter fra Portugalbureauet (åbner som pdf). Gavekortet udskrives og vises ved indgangen.

Portugal vandt i øvrigt hele to priser ved den nyligt afholdte Danish Travel Awards herunder prisen som Bedste Feriedestination i Europa. Samtidig fik Portugals turistbureau et klap på skulderen af rejsebranchen i form af prisen for Bedste Udenlandske Turistbureau i Danmark. Se mere om Portugals priser ved Danish Travel Awards.

Kan man ikke nå ind til Øksnehallen i år, kan man tilmelde sig Portugalbureauets nyhedsbrev og dermed få løbende information om Portugal-relaterede arrangementer herunder kommende rejsemesser.

Entre til Øksnehallens rejsemesse
Entre uden gavekort er 100 kroner per person. Udstillerlisten kan ses på rejsehjemmesiden Vagabond, som også står for at arrangere rejsemessen.

Øsknehallen ligger 3 minutters gang fra Københavns hovedbanegård på adressen Halmtorvet 11. Der er åbent på rejsemessen både lørdag d. 18. og søndag d. 19. oktober 2008 fra kl. 10.00.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer