Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Formel 1 racer show i Lissabon - med gratis adgang

I weekenden den 25-26 oktober lægger Lissabon asfalt til Renault Road Show, som inkluderer opvisning af den brasilianske racerkører Lucas de Grassi i en 2007 Renault R27 Formel 1 racer. Grassi er til dagligt tredjekører i Renault F1 teamet.

Reanault Roadshow Lisboa - også for børn
Renault Roadshow er en blanding af racerløb og show. Renault medbringer som hovedattraktion et eksemplar af mærkets F1 racer fra 2007-sæsonen.

Det gule og orange (den hollandske bank ING's farver) fartvidunder har en 2,4 liters V8 motor på 750 hestekræfter og vejer godt 600 kilo. Det giver F1 Renault teamkører Grassi et vægt/kraft-forhold på omkring 0,8, hvilket gør Renault raceren til én af verdens hurtigste racerbiler.

Renault Roadshow er dog meget andet en F1 opvisning. Renault medbringer en Renault Megane Trophy racer, som for nyligt kunne ses på Estoril banen under arrangementet World Series by Renault.

Desuden er der diverse 'pit-opvisninger' - også for børn med hoppeborg og Renault computerræs for de lidt ældre børn at hygge sig med.

Sideløbende med underholdningen er der udstilling af Renaults nyeste modeller herunder den ny 2009 Renault Laguna Coupe, 2009 Reanult Mégane + Mégane Coupé og familie 4-hjulstrækkeren Renault Koleos.   

Formel 1 til masserne
Tidligere har ING Renault Roadshow opvisnings-teamet besøgt blandt andet Rom., Moskva, Warszawa, Lyon, Sevilla og Kiev i Europa.  I november 2008 når Renault Roadshow touren til New Delhi i Indien og Sao Paulo i Brasilien.

Renault samarbejder med bystyret i Lissabon og med TV-kanalen Sport-TV om arrangementet i Lissabon. Se mere på Renault Roadshow hjemmesiden.

Fri entre til Renault Roadshow Lisboa 
Der er gratis adgang til Renault Roadshow Lisboa, og arrangørerne forventer over 100.000 tilskuere. F1 fans vil få rig lejlighed til at købe alskens ting og sager i Renault boderne.

Showet starter lørdag d. 25. oktober kl. 10 og varer til kl. 17.

Søndag d. 26. oktober starter Renault Roadshow kl. 10 og fortsætter til kl. 18. Der er paradekørsel mellem kl. 14 og 17.30 søndag.

Herunder video fra Renault Roadshow i Warszawa i 2007:MEN - lad bilen blive hjemme eller parkér et stykke væk, for hele Lissabons trafik bliver sandsynligvis påvirket da Marquis de Pombal rundkørslen, Avenida de Liberdade og Restauradores pladsen vil være lukket for normal trafik.
PS: Måske er det sidste gang der afholdes Renault Roadshow. Den hollandske Renault hovedsponsor ING bank har netop modtaget 10 milliarder euro i støtte fra den hollandske stat, og der spekuleres i om ING og i øvrigt også bankerne Royal Bank of Scotland (Williams F1 sponsor og i økonomisk uføre) og Credit Suisse (BMW Sauber F1 sponsor og i økonomisk uføre) kan fortsætte sponsoraterne. 

Se også:
Formel 1 team tester på Algarvekysten i Portugal 


Kommentarer

Endnu ingen kommentarer