Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Portugals bedste unge kok fra hotel i Cascais kåret i Lissabon

Det blev den talentfulde Luis Carlos Sousa, som blev kåret som årets unge kok i Portugal eller på portugisisk Jovem Cozinheiro 2008.

16 af Portugals bedste unge kokke på op til 22 år kunne stille op, og konkurrencen var som sædvanlig arrangeret af organisationen af professionelle portugisiske kokke.

Præmierne blev overrakt på Casino de Lisboa i Lissabon sidst i oktober, men den virkelige belønning kommer først senere.

Med udnævnelsen følger nemlig kvalifikation til deltagelse i events for dygtige unge kokke på europæisk plan og desuden optagelse på den amerikanske Alain Ducasse School, som går for at være én af verdens bedste kokkeskoler.

To top-kokke fra Grande Real Vila de Italia
Udover Luis Carlos Sousa's flotte førsteplads skal nævnes nummer to i konkurrencen for unge kokke Filipe Azevedo, som til dagligt arbejder på Tiara Atlantic Park Hotel i Porto.

Tredjepladsen gik til Celso Duarte Padeiro, som ligesom vinderen er kok på Grande Real Villa Italia Hotel i Cascais.

5-stjernet hotel i Cascais med udsigt over vandet
Både nummer 1 og nummer 3 i den portugisiske kokkekonkurrence arbejder i restauranten på et af de bedste hoteller på Lissabonkysten: det 5-stjernede Grande Vila Itália Hotel, som ligger et par hundrede meter fra centrum i Cascais ikke langt fra Cascais Marina.

Det er i øvrigt også på Vila Itália at én af Cascais bedste vinbarer findes.

I lavsæsonen sker det at man booke et dobbeltværelse i 7 dage med havudsigt på luksushotellet Grande Vila Itália Hotel i Cascais fra omkring 1.900 euro. Priserne i turistsæsonen for en uge på det måske bedste hotel i Cascais starter normalt fra omkring 3200 euro. Se mere om tilbud på det fornemme Grande Vila Itália Hotel.

Godt hotel i Cascais med perfekt beliggenhed
Så dyrt behøver det dog slet ikke at være at bo på hotel i Cascais. Midt i byen med udsigt over strand, vand og fiskernes småbåde ligger Hotel Baia, som byder på value for money med en enestående beliggenhed. Prisen for et dobbeltværelse en uge i lavsæsonen starter ved omkring 320 euro. Bemærk at der udtrykkeligt skal stå 'seaview' eller havudsigt for at man kan være sikker på at få udsigt over bugten, når man booker hotel i Cascais.

Lige nu (søgning per 26. oktober) er det billigt at booke på Hotel Baia i Cascais til julen 2008 (eksempelvis 20-27 december). Prisen for dobbeltværelse i en uge med udsigt over vandet starter ved kun 515 euro.
Klik her for online booking af ophold på Hotel Baia i Cascais.

Se mere om ferie i Cascais. Den charmerende kystby Cascais blev i sommeren 2008 kåret af Tripadvisor til topdestination for kystferie.

Se også:
Fakta om kystbyen Cascais
Ferieboliger i Cascais
Golf på Lissabonkysten
Billeje i PortugalKommentarer

Endnu ingen kommentarer