Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Gule ærter med Club Nórdico på restaurant Garbo i Cascais 15. nov. 2008

Den nordiske klub holder traditionerne vedlige, og i efteråret besøges som sædvanligt den svenske restaurant Garbo i Guia ved Cascais.

Menu'en er, naturligvis, gule ærter - i svensk udgave d.v.s. med kød, brød og smør, vin eller øl og til dessert svenske pandekager og kaffe.

Deuden serveres der svensk special-importeret punch, varm eller iskold ifølge traditionen.

Prisen er 20 euro per person, og der er plads til et begrænset (omkring 30) antal gæster på den hyggelige restaurant Garbo i Guia parken.

Der er gule ærter med Club Nórdico på restaurant Garbo lørdag den 15. november 2008 kl. 20.

Tilmelding kan ske til Bo Dahlin senest 11. nov. Alle med tilknytning til Portugal er velkomne.

Garbo i Cascais
Garbo har i mange år været en lidt usædvanlig del af det meget store udbud af restauranter i Cascais.

På trods af navnesammenfaldet med den berømte svenske society skuespillerinde Greta Garbo, er restaurant Garbo's kendemærke en meget afslappet atmosfære. Blandt mange lokale hedder Garbo bare 'Den Svenske'.

Menu'en spænder vidt og er meget svensk/nordisk inspireret. Skandinaver påskønner blandt andet de velsmagende pizza'er i 'skandinavisk' størrelse (og lidt til). Man kan også få frikadeller på restautant Garbo - på svensk maner som köttbullar.

'Den Svenske' har desuden virkelig lækre salater på menu'en, og stort set alle retter har skadinavisk inspirerede navne. Der er endda blevet plads til en 'Toast Skagen'.

Hvis børnene på ferien i Portugal er lidt trætte af den udenlandske mad, er Garbo's et sikkert valg - og restauranten er i øvrigt særdeles velegnet til de lune aftener i Portugal idet der er udeservering. Prismæssigt ligger Garbo i mellemklassen, men tager man de store portioner i betragtning, får man faktisk rigtig meget for pengene.

Den svenske restaurant Garbo's har i øvrigt ofte åben hele dagen, og er et af de bedste steder at nyde et glas vin eller en fadøl med udsigt over havet udfor Cascais. 

Se hvor restaurant Garbo ligger på kort over Guia-parken og Cascais herunder:


Se større kortKommentarer

Endnu ingen kommentarer