Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Guld-arrangement i Cascais 7-9 november 2008

Cascais é d'Ouro er navnet på næste weekends event i det gamle Cascais Cidadela fort ved Cascais Marina.

Direkte oversat 'Cascais og Guldet' er scenen i det imponerende gamle Cascais Cidadela sat til tre dage med ekstravagance og glamour i livsnydelsens tegn.

Glamour og Koncerter
Fra fredag til søndag er der to gange dagligt Live Cooking (Cozinha ao Vivo), hvor kokkeelever fra hotel- og turistskolen i Estoril viser deres færdigheder.

Til glæde for de lækkersultne er der endvidere deltagelse af Cacao Clube de Portugal - Portugals chocolade og kakao-klub.

Live cooking finder sted alle tre dage 11-13 og 15-19.

Smykke udstilling i Cascais
Vi gætter på at det lokale politi er på tæerne idet der i forbindelse med Cascais é d'Ouro vil være en større udstilling af gamle og nyere guldsmykker i det gamle fort.

Der vil desuden være mulighed for at få en sludder med nogen af Portugals bedste smykkedesignere på Exposição de Peças em Ouro.

Børne-aktiviteter på Cascais é d'Ouro
Hele Cascais Cidadela store gårdområde vil være dedikeret udstillingsområde med smagsprøver til publikum og boder med alskens lækkerier, som ifølge arrangørerne vil kunne få munden til at løbe i vand på de fleste.

Der er desuden en afdeling, hvor børn kan more sig.

Koncerter i Cascais Cidadela
Fredag den 7. november spiller Cascais byorkester med start 21.30. Lørdag er der 60er musik fra kl. 21.30 med Grupo Rockfella's.

Søndag klokken 17 er stilen lagt om når St. Dominic's Gospel kor giver koncert.

Arrangementet Cascais é d'Ouro har åben fra klokken 10 om formiddagen. Fredag-lørdag den 7-8 november sluttes kl. 23. Søndag lukker Cascais Cidadela kl. 20.00.

Der er Gratis Adgang til Cascais é d'Ouro

Se kort over Cascais og Cascais Cidadela herunder:


Se større kortKommentarer

Endnu ingen kommentarer