Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Sporting-Shakhtar kamp i Champions League

UPDATE: Sporting Lissabon vandt 1-0 over Shakhtar

Sporting Lissabon får den 4. november besøg af Shakhtar fra Ukraine i Champions League turneringen.

Shaktar har allerede vist sig at være til at tale med efter en kedelig 0-1 sejr i Ukraine til Sporting d. 22. oktober.

Med en sejr i Lissabon kan Sporting rykke et stort skridt nærmere til den eftertragtede andenplads i gruppe C, som med en forventet gruppesejr til favoritterne fra Barcelona er eneste realistiske adgangskort til videre deltagelse i Champions league for Sporting Lissabon.

Stilling i gruppe C i Champions League
Basel er inden den 4. kamp i CL gruppespillet 2008 håbløst bagefter med nul point og allerede chanceløs med mindre der indtræffer et mirakel.

Barcelona har max point 9 og ligner en overbevisende vinder af Champions League gruppe C. Sporting har 6 point og Shakhtar 3.

Returkampen mellem Sporting og Shakhtar Donetsk i CL gruppe C spilles den 4. november 2008 kl. 20.45 dansk tid i Lissabon.

Sporting favoritter mod Shakhtar ifølge bookmakerne
Hundrede kroner på Sporting giver omkring 180 igen ved portugisisk sejr tirsdag. Skulle ukrainerne gå hen at vinde er der omkring odds 4,8 på sejr til Shakhtar.

Se også den øjeblikkelige stilling i den portugisiske Sagres Liga (stilling nederst til højre på A Bola fodbold-avisens hjemmeside), hvor Sporting efter 7 spillerunder i november 2008 var på en 7. plads.  

Se mere om Champions League grupperne 2008Kommentarer

Endnu ingen kommentarer