Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


PortugalBureauet overtager Kulturrejser Europa

PortugalBureauet har per 1. november 2008 overtaget rejsebureauet Kulturrejser Europa.

Dermed bliver Kulturrejser Europa en del af en rejsegruppe, som allerede omfatter PortugalBureauet (rejser til Portugal, Madeira og Azorerne), GolfBureauet (golfrejser til Spanien og Portugal), SpanienBureauet (rejser til Spanien), BrasilienBureauet (rejser til Brasilien) og LatinBureauet (alle rejseselskaber samles administrativt under LatinBureauet).

Kulturrejser Europa
Kulturrejser Europa blev stiftet i 1991 af Uffe Gadeberg, som i stor udstrækning selv har været rejseleder for sine gæster på kulturrejser til primært Spanien og Italien.

Direktør for Portugalbureauet Lars Henriksen udtaler i forbindelse med overtagelsen:
”Vi glæder os til at sende vore gæster på de klassiske rundrejser med dansk rejseleder til destinationer som for eksempel Nordportugal, Andalusien og Toscana. Kulturrejser Europa tilbyder også lidt mere eksklusive temarejser, hvor for eksempel opera og vin er de gennemgående temaer - produkter som passer godt til vores nuværende udbud af rejser. Derudover har vi også andre spændende idéer i støbeskeen.”

Uffe Gadeberg fortsætter som rejsearrangør på Kulturrejser Europa og vil desuden deltage som erfaren rejseleder på nogen af PortugalBureauets/ Kulturrejser Europas rundrejser til de latinske lande.

PortugalBureauet ejes af Kurt Kvorning, som efter salget af Hannibal Travel Group (Hannibal og Marco Polo rejsebureauer) til engelske First Choice i 2008 og salget af Nordring Rejser tilbage i 1999 er én af de mest velhavende danskere med en formue opbygget på salg af rejser. Se også artikel i Berlingske om Danmarks Rejsekonger.

Andre rejsebureauer med fokus på Italien og Portugal allerede i samarbejde
Svante Rejser som har Portugal som største destination er tidligere på året flyttet ind hos Sydeuropacentret på Frederiksberg.

Sydeuropacentrets kerneforretning er rejser til Italien.

Sammenlægninger i rejsebranchen
Den generelle tendens inden for både luftfarts- og rejsebranchen er at mindre selskaber for at klare sig må samarbejde med hinanden eller fusionere til større enheder.

Samtidig benytter de store spillere i branchen chancen til at blive endnu større. Det store engelske First Choice rejseselskab, som i 2008 købte Hannibal Travel Group, er i 2008 selv gået sammen med det kæmpestore tyske rejseselskab TUI, som også ejer Star Tour i Danmark.

Se også:
Book billigt Hotel i Portugal
Billige flybilletter til Portugal
Billig billeje i PortugalKommentarer

Endnu ingen kommentarer