Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Julegaveide - Eksklusiv portugisisk badesæbe på Oprah's Favorite Things List

I forbrugselskende USA er noget af det vigtigste en mega-stjerne kan gøre er at lave et consumer product i eget navn. Tænk bare på den nyligt afdøde skuespiller Paul Newmans Sauces (dressinger og marinader), som faktisk ikke er så ringe, kan fås i Portugal og overskuddet går til velgørende formål.

Det næstbedste en stjerne kan gøre er at anbefale andres produkter, og det er hvad USA's højst betalte TV-ikon Oprah Winfrey gør omkring 20 gange årligt, når hun tilføjer ting og sager til sin såkaldte Favorite Things List, som går helt tilbage år 2002.

Portugisisk sæbe på Oprah Winfrey Show
En portugisisk producent af luksus-sæbe har fået uventet medvind i salget som julegaveide efter at Oprah har brugt nogen minutter i sit show på at fortælle om Claus Porto sæbe og ikke mindst efter at have inkluderet den på Favorite Things List 2008.

Den portugisiske badesæbe har sin helt egen unikke historie.

Claus Porto
Med hovedsæde i Fajozes i den nordlige del af Porto har Claus Porto, som navnet antyder, ikke kun portugisiske rødder.

Claus Porto blev grundlagt i 1887 af to tyske kemikere, som udvandrerede til Portugal. Senere som følge af at de tyske iværksættere blev tvunget til at forlade Portugal ved 1. verdenskrigs udbrud solgte de deres sæbefabrik videre til medarbejderen og portugiseren Achilles de Brito. Nu til dags drives Claus Porto af Achilles de Brito's barnebarn.

På den portugisiske sæbefabrik produceres eksklusive badesæber med navne som Honeysuckle, Pear Sandalwood, Rose, Orange Amber, Melon, Grapefruit Fig og Citron Verbenia.

Hele sortimentet af badesæber på 17 forskellige dufte er baseret på naturprodukter og indeholder blandt andet kokosolie og 2% shea butter (en elfenbenshvid mild afrikansk nødde-smør, som også kan bruges i madlavning). Se eksempel på Claus Porto Ilyria.

Badesæben fra Porto har desuden den tiltalende egenskab at den aldrig sprækker. Det opnås gennem en meget grundig forarbejdningsproces så alle luftbobler i sæben undgås, og sæben har derfor også en hårdere konsistens. Samtidig bevares sæbens behaglige dufte og egenskaber hele vejen igennem.

Modehuse i Frankrig, England og Spanien anvender efter sigende i stor udstrækning Claus Porto badesæber til modellerne. 

Hvis nogen har lyst til at efterprøve om Oprah Winfrey har ret i sin anbefaling - eller hvis man blot er på udkig efter en portugisisk inspireret julegave kan man finde flere oplysninger på Claus Porto hjemmesiden , hvor der også er en webshop på engelsk.  En badesæbe i denne liga i smuk indpakning koster små 15 euro.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer