Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Fodboldnyt fra Portugal november 2008

Fodboldkalenderen i november er i Portugal koncentreret om den hjemlige liga, Porto's og Sportings Champions League deltagelse og Benfica og Braga's deltagelse i UEFA Cup'en.

Stilling i den portugisiske liga
Leixões fra Matosinhos i Nordportugal fører overraskende med 19 point foran Benfica med 18 efter 8 kampe.

Herefter følger Maritimo fra Madeira, FC Porto og Nacional med hver 14 point. Først på 6. pladsen finder man Sporting Lissabon med 13 point. Se den øjeblikkelige stilling i den portugisiske Sagres Liga på A Bola

Champions League og UEFA Cup turneringen
Både Sporting og FC Porto ligger lunt i svinget til at gå videre i Champions League turneringen efter gruppespillet. FC Porto er er nummer 2 i CL gruppe G med 6 point efter Arsenal med 8 point. I CL gruppe C har Sporting hele 9 point på anden-pladsen efter Barcelona med 10 point.

Benfica derimod har det svært i UEFA Cup'en på næstsidstepladsen i gruppe B, mens Braga fra Nordportugal er nummer 3 i UEFA Cup gruppe E foran engelske Portsmouth.

Ny portugisisk manager for fodboldklubben Queens Park Rangers
Den portugisiske fodboldlegende Paulo Sousa med over 50 landskampe bag sig har overtaget Manager ansvaret for den engelske Coca-Cola Championship klub Queens Park Rangers. QPR ligger i øjeblikket midt i Coca-Cola Championship (del af Coca Cola Football League) turneringen og kan stadig med lidt held nå at rykke op i den bedste række, som i England hedder Premier League.

En oprykning senest i 2009/2010 sæsonen er et krav fra QPR milliardær-ejerne Lakshmi Mittal (indisk stål-magnat med bopæl i London), Flavio Briatore (Renault F1 og Benetton-direktør) og Bernie Eccelstone (Formel-1 mogul).

Paulo Sousa har ingen manager erfaring, men er til gengæd en berejst herre, som tidligere har spillet i Benfica, Sporting, Juventus, Borussia Dortmund, Inter Milan, Parma, Panathinaikos og Espaniol indtil en skade stoppede karrieren.  Ydermere har Sousa fungeret som assistent for den tidligere portugisiske landstræner Luis Felipe Scolari. Se mere om Sousa udnævnelsen på AFP.

Pepe udtaget til landskamp på trods af skade
Den portugisiske forsvarsspiller Pepe er til Real Madrids irritation udtaget til Portugals landsholds venskabskamp på udebane mod Brasilien på trods af en skade.

Pepe er oprindelig brasilianer, men fik i august 2007 portugisiske statsborgerskab efter at have spillet for klubben Maritimo på Madeira og FC Porto på det portugisiske fastland.

Portugal fik i øvrigt lammetæv 6-2 i kampen mod Brasilien onsdag d. 19. november 2008. Se spillernes rating på Goal.com.

Cristiano Ronaldo vil have mere i løn
Det er der sådan set ikke noget nyt i, men det er muligt at Manchester United manager Alex Ferguson synes det er vel tidligt eftersom Madeira knægten fik lønforhøjelse for 6 måneder siden.

Nuvel - man får ikke noget ud af ikke at prøve og Cristianos portigisiske agent har været i Manchester for at se, om man ikke kan gøre noget ved de sølle 120.000 britiske pund, som Cristiano i øjeblikket modtager per uge.

Tidligere har Real Madrid antydet at ville betale op til 170.000 pund om ugen for det portugisiske talent. Se mere om Cristiano Ronaldos lønforhandlinger på engelske The Times.

Tidligere kæreste antyder at Cristiano er for pyntesyg
Ex-kæresten Nereira Gallardo, som efter altid pålidelige kilder, blev fyret per SMS (fy - sådan gør man ikke) af Cristiano Ronaldo er igang med at betale tilbage så godt hun kan.

Den forsmåede spanske fotomodel kan blandt andet berette at Cristiano bruger hårfjeningsmiddel og smører sig ind i olier flere gange dagligt. Desuden henleder hun pressens opmærksomhed på at Cristiano har et stort antal spejle i sit hus, som han bruger til primært at spejle sig i(!)

Se youtube video interview med den unge dame, som er ude med riven efter Cristiano:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer