Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Champions League gruppespillet - Sporting-Barcelona 26. november

UPDATE 26. november: Resultat 2-5. Sporting kunne ikke gøre noget ved et oplagt Barcelona hold som kom foran med 3 mål før Sporting fik skubbet to mål ind. Det forhindrede dog ikk Barcelona i at vinde med hele 2-5 i Lissabon. Sporting er dog alligevel videre til Group of 16 i Champions League turneringen.

I Champions League gruppespillet mødes onsdag den 26. de to tophold i gruppe C Barcelona og Sporting Lissabon.

Begge er allerede kvalificeret til Group of 16 - de 16 bedste klubhold fra Champions League gruppespillet inden de to sidste kampe i gruppespillet. Kampen står således kun om æren og om at blive seeded højst i den videre Champions League turnering.

For Barcelona var en god placering i Champions Leage efter gruppespillet ventet, mens Sporting har vist sig at være langt bedre end forventet med hele 9 point på andenpladsen i CL gruppe C mod Barcelonas 10 point før onsdagens kamp.

Sporting har slået Barcelona før i Lissabon
I det eneste hidtidige møde i Lissabon mellem Sporting og Barcelona vandt Sporting 2-1. Det var i UEFA Cup turneringen i sæsonen 1986/1987.

I dette års Champions League tabte Sporting til gengæld i Spanien med 3-1 i det første møde.

Bookmakerne siger at Barcelona er favorit i mødet med Sporting i Lissabon i Portugal. Odds er omkring 2 på sejr til Barcelona, mens sejr til Sporting Lissabon giver pengene 3,5 gange igen.

Champions League kampen Sporting Lissabon-Barcelona spilles den 26. november 2008 kl. 20.45 dansk tid på José Alvalade stadion i Lissabon.

Se også:
Kampe og resultater i Champions League gruppespillet 2008Kommentarer

Endnu ingen kommentarer