Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Le Mans Serie løb i Portimao på Algarvekysten 2. august 2009

Sommeren 2009 giver mulighed for at kombinere solferien med en stor motorsportsoplevelse i Portugal.

Le Mans Serien kommer den 2. august til Algarve, og uanset hvor man er på ferie på Algarvekysten i det sydlige Portugal, kan man køre til banen på max halvanden time såfremt man undgår de værste køer.

Le Mans Serien til Algarve
Le Mans serien udspringer af 24 timers løbet i byen Le Mans, som har været kørt siden 1923 med pause under 2. verdenskrig og under en fransk generalstrejke i 1936. Til forskel fra det klassiske Le Mans løb i Frankrig er Le Mans serien et 'normalt' racerløb over en distance på 1.000 kilometer. Se mere om klasserne i Le Mans Serien.

Den 13-14. juni 2009 køres 24 timers løbet i Le Mans i Frankrig. Næste løb for Le Mans bilerne er den 2. august 2009 på den nye Algarve-bane. Løbet i Algarve bliver i øvrigt specielt derved at der køres om aftenen.

Den nyligt indviede racerbane ved Portimão i Algarve repræsenterer private investeringer på omkring 200 millioner euro. På trods af finanskrise ser det ud til at Autodromo International Algarve er godt igang med at få slået sit navn fast i motorsportskredse.

Se mere om Algarve Motor Park på racerbanens hjemmeside.


Kommentarer

Endnu ingen kommentarer