Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Jul i Europa - stort julearrangement for børn i Lissabon 6-19 december

Hele 23 ambassader fra Lissabon deltager i decembers store julearrangement for børn i den nye EU-bygning ved Cais de Sodré i Lissabon.

O Natal na Europa
O Natal na Europa betyder Julen i Europa. Fra den 6. til den 19. december 2008 er der mulighed for at blive introduceret til hvordan jul holdes i hovedparten af de europæiske lande.

Hvert af de 23 EU-landes ambassader har en stand herunder Danmark, Sverige og Finland. Standene er vidt forskellige, men lavet med det formål at introducere børnene (og deres forældre) til de enkelte lande - på den måde de enkelte ambassader selv har valgt.

Det er børnene som er i centrum på udstillingen O Natal na Europa, og derfor har julemanden naturligvis den største stand, hvor man blandt andet kan sidde og skrive til Pai Natal, som julemanden hedder på portugisisk.

Desuden er der en dedikeret spil og underholdnings-afdeling til ungerne, når den megen information om jul i Europa kræver adspredelse. På mange af udstillingens dage er der desuden teater (se program på Eurocid hjemmesiden nedenfor). Julemanden kommer også forbi forlyder det.

Udstillingen er arrangeret til fordel for Fundação do Gil, som blandt andet driver et børnehospital. Gil er en glad figur med meget korte ben og stort hoved, som kan ses i mange udgaver i forskellig størrelse på juleudstillingen.

Se mere om O Natal na Europa på EU's Eurocid hjemmeside (på portugisisk).

Åbningstider og entre
Julen i Europa udstillingen i EU's nye bygning ved Cais de Sodré har åbent fra 6. til 19 december fra klokken 10.00 til klokken 18.00.

En indgangsbillet koster 2 euro. Familier kommer ind for 8 euro. Der er kraftigt reduceret entre for skoler. Alle entré-indtægter går til Fundação do Gil.

Herunder kort over den sydlige del af Lissabon med Cais de Sodre metro-stationen, hvor tog afgår til Estoril og Cascais.

O Natal na Europa udstillingen afholdes i Centro de Informação Europeia Jacques Delors (Jacques Delors bygningen afmærket med blå pil), som ligger tæt på Cais de Sodré stationen.


Se større kortKommentarer

Endnu ingen kommentarer