Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Champions League kamp Aab-Manchester United uden Cristiano Ronaldo

UPDATE: 2-2 til Aab om man så må sige blev resultatet af ManU-Aab kampen. Se hvordan kampen forløb på UEFA's hjemmeside.

Returkampen mellem Aab og Manchester United i Champions League spilles på Manchesters imponerende Old Trafford stadion få kilometer uden for den nordengelske metropol. Det bliver dog uden Cristiano Ronaldo som vil sidde på bænken med en lille skade for at spare på kræfterne til Premier League opgøret mod Tottenham lørdag.

Hvem tror på chance for Aab? - ikke mange, men på den anden side er ManU allerede sikret videre deltagelse i Champions League, og Aab har vist at de som danske mestre kan slå hold som skotske Celtic, så meget kan ske.

De engelske fans vil helt sikkert betragte Manchester United-Aab kampen som en legetøjs-kamp uden relevans. Aab er allerede kvalificeret videre til UEFA Cup'en med en 3. plads i gruppen på indbyrdes kampe med Celtic.

Spørgsmålet er om Nani og de andre højt betalte Man-U spillere måske har travlt med at tænke på andre ting til at tage Aab alvorligt. Kampen Manchester United-Aab spilles den 10. december 2008 kl. 20.45 dansk tid.

"I am happy at Manchester" 
Cristiano Ronaldo udtalte søndag den 7. december 2008 til engelsk presse at han er glad for at være i Manchester og ikke påtænker at skifte nu. Det vil uden tvivl lette tilværelsen for Alex Ferguson, som har brugt både gulerod og stok for at få Ronaldo til at blive i Manchester United.

Under ceremonien søndag i Frankrig, hvor Cristiano ronaldo fik overrakt den Gyldne Bold - Ballon d'Or, som i Danmark hedder Årets Fodboldspiller i Europa, var træner Alex Ferguson ved sin stjernes side og den 66-årige skotte var for engang skyld i godt humør.

Sir Alex fremhævede Ronaldo's unge alder (23) og sagde blandt andet at Ronaldo vil blive endnu bedre, idet fodboldspillere normalt topper omkring 26-års alderen.

Sidste gang en Manchester United spiller vandt titlen Årets fodboldspiller i Europa var i 1968, da fodboldikonet og festaben George Best løb med pokalen. Tidligere har Manchester United spillerne Denis Law (1964) og Bobby Charlton (1966) vundet trofæet. 

Sporting møder Basel i Schweiz i Champions League
UPDATE: Sporting vandt 0-1 i en snevejrs-kamp i Schweiz
Sporting er allerede sikret videre deltagelse i Champions League så kampen i Schweiz den 9. december er at betragte som en træningskamp. For Basel er der heller ikke mere at gøre, idet klubben ingen chance har for en 3. plads i CL gruppe C, som giver adgang til UEFA Cup'en.

Sporting har i øvrigt slået Basel hele 3 gange i 2008, så det er et selvsikkert mandksab som rejser til Schweiz. Kampen Basel-Sporting Lissabon spilles kl. 20.45 dansk tid.

Porto-Arsenal kamp i Champions League
UPDATE: Porto slog Arsenal med 2-0 på hjemmebanen og vinder dermed gruppe G.
Se mere årets kamp i Porto på UEFA hjemmesiden og dansk kommentar på Bold.dk.

FC Porto møder Arsenal på Estádio Dragão i Porto. Der er lagt op til en kamp om æren og om førstepladsen i Champions League gruppe G.

Arsenal fører inden kampen med 11 point mod FC Portos 9 point i CL gruppe G, og begge klubber er dermed allerede kvalificerede til næste runde.

Kan Porto slå Arsenal med danske Nicklas Bendtner den 9. december, vil det understrege den nordportugisiske klubs imponerende resultater i internationale turneringer og ikke mindst dække over manglende succes i den hjemlige turnering, hvor Porto i starten af december 2008 ligger på en skuffende 4. plads. Porto tabte første møde i England med Arsenal med hele 4-0.

Champions League kampen FC Porto-Arsenal spilles kl. 20.45 dansk tid.

Se også:
Champions League 2008 gruppespil - kampe og resultaterKommentarer

Endnu ingen kommentarer