Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Formel1 team i Portugal på Algarvekysten

Team McLaren-Mercedes testede allerede midt i november 2008 første gang på Algarves nye Formel1 bane ved byen Portimão.

Dengang forlød det at såfremt det kræsne McLaren-Mercedes team fandt forholdene gode, ville flere Formel1 teams med stor sandsynlighed flytte vinterkvarteret til Algarvekysten.

Nu lader det til at der så småt er ved at være hold i rygterne. Det glæder helt sikkert Algarve Motor Track investorerne, som har puttet omkring 200 millioner euro i projektet.

Toro Rosso opvisning 2. november 2008
Ferrari leverer motorer til det endnu relativt ukendte Formel1 team Toro Rosso, som ligesom Red Bull Racing Formel1 teamet med Renault motorer, ejes af den australske energidrik-virksomhed Red Bull.

Toro Rosso kører Jaime Alguersuari er ny i Formel1 sammenhæng, men kørte den 2. november opvisningsrunde på Algarve Formel1 banen i forbindelse med indvielsen af banen inden et Superbike løb:


Ferrari og McLaren-Mercedes test på Algarve Formel1 banen
Fra 16. til 18. december 2008 tester Ferrari og McLaren-Mercedes nye tekniske finurligheder herunder McLaren-Mercedes teamets KERS-system i den nye McLaren-Mercedes MP4-23K racer.

KERS står for Kinetic Energy Recovery System og er populært sagt en måde, hvorpå bremse-energien genbruges til at gøre McLaren-Mercedes raceren hurtigere.

Herunder en kort optagelse af McLaren-Mercedes F1 raceren for fuld udblæsning på Algarve banen den 16. december:


Renault tester på Formel1 racer på Algarve banen i januar 2009
Verdens motorpresse er indbudt til at tage den nye Renault R29 formel1 racer i nærmere øjesyn den 19. januar 2009 og ved samme lejlighed bliver nye sponsorer afsløret.

Reanult Formel1 teamet vil derefter teste 4 dage på Algarvebanen. Introduktionen af den ny Renault R29 vogn var oprindeligt planlagt til at skulle finde sted i Frankrig.

Alt i alt er de mange tests og ikke mindst tilstedeværelsen af de største Formel1 teams en særdeles god nyhed for dem som gerne en dag vil se et Formel1 Grand Prix på Algarve banen i Portugal.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer