Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


TAP flystrejke 20. december en mulighed siger TAP

TAP har på sin hjemmeside offentliggjort at der lørdag den 20. december 2008 er risiko for at det portugisiske flyselskab vil blive ramt af strejke blandt personalet som følge af uenighed om lønspørgsmål.

TAP fastslår at der intet er afgjort endnu, og at parterne stadigvæk forhandler. Skulle TAP rammes af strejke vil den kun vare én dag.

Passagerer med TAP bookinger lørdag den 20. december kan allerede nu ombooke deres billetter i den udstrækning det er muligt, skriver TAP.

TAP anmoder de passagerer som kan foretage ombookninger om at gøre det. Det er gratis, og TAP mener at man på denne måde vil undgå de værste problemer. Det er også muligt at få sin billet refunderet såfremt man afbestiller, skriver TAP.

Såfremt strejken blandt de TAP ansatte den 20. december bliver til noget, forventes der store forsinkelser og aflysninger af TAP fly.

Se mere om ombookning på TAP hjemmesiden. Vi opdaterer på Portugalnyt på denne side så snart vi ved mere.

UPDATE 19. december 12.00
Det ser ud til ifølge avisen Publico at TAP strejken bliver aflyst, men det er ikke bekræftet. Flere oplysninger skulle følge senere på dagen.

UPDATE 19. december 20.00
TAP har fjernet meddelelsen om strejke fra TAP hjemmesiden dvs indgangssiden (men kan stadig ses ved at benytte ovenstående link). Vi formoder at det er et udtryk for at strejken den 20. december 2008 ikke bliver til noget.

UPDATE 20. december
Strejken er afblæstKommentarer

Endnu ingen kommentarer