Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Billige hoteller i Lissabon

En nylig undersøgelse viser at Portugal et af de lande i Europa, hvor den gennemsnitlige pris for overnatning på hotel er billigst.

Undersøgelsen dækker 19 europæiske lande.

Se også: Søg billigt hotel i Lissabon

Portugal blandt de billige ferielande
De billigste hoteller i Europa findes i Polen, hvor en overnatning i gennemsnit ifølge undersøgelsen koster 526 kroner. I Tjekkiet er prisen for et hotelværelse i gennemsnit 533 kroner, mens den i Ungarn er 540 kroner. I Irland koster overnatning på hotel 606 kroner. Herefter følger Portugal med 635 kroner.

Det dyreste land er Norge, hvor prisen for overnatning på hotel er 934 kroner i snit. I Danmark koster en hotelovernatning booket på nettet i gennemsnit 862 kroner.

Undersøgelsen dækker 3. kvartal 2008 og er gennemsnitsprisen af overnatninger på hotel bestilt på det engelske Hotels.com. Bemærk at tallene afspejler det samlede gennemsnit af overnatninger. Turister i de billige lande tenderer til at bo mere på fire- og fem-stjernede hoteller, end turister gør i Norge og Danmark. Se hele rapporten om hotelpriser (åbner som pdf).

Vi har fundet et par eksempler på billige hoteller i Lissabon:

Billige hoteller i Lissabon
På toppen af én af Lissabons 7 høje ligger Albergaria Senhora do Monte. Det hyggelige lille herberg i det gamle Lissabon har kun 28 værelser. Det vigtigste er imidlertid udsigten, som er absolut fantastisk - måske den bedste i Lissabon.
Priserne er rimelige og starter ved 80 euro (600 kroner) for et dobbeltværelse med morgenbuffet (marts 2009).
Se mere om det lille hygellige herberg Albergaria Senhora do Monte.

Er man på jagt efter et billigt hotel midt i Lissabon er Hotel Suiço Atlântico et godt bud. Stjerner er der kun 2 af, men beliggenheden tæt på Rossio-pladsen og shopping-gaden Avenida da Liberdade fejler til gengæld ikke noget. Man skal ikke forvente den store komfort, men i reviews for hotel Suiço Atlântico nævnes ofte at der er rent og at personalet er venlige og taler engelsk.
Priserne er yderst rimelige med den centrale beliggenhed. Bestiller man god tid i forvejen (vinter tilbud), kan man bo en uge på det billige hotel i Lissabon centrum for 406 euro svarende til godt 3.000 kroner for et dobbeltværelse med morgenmad (pris per nat 432 kroner).
Se mere om det billige Hotel Suiço Atlântico.

Selv et luksushotel behøver ikke koste en formue i Lissabon. På det 5-stjernede Hotel Tivoli Lisboa er et dobbeltværelse at finde om sommeren fra 120 euro eller små 900 kroner per nat. Luksushotellet Tivoli Lisboa har udendørs swimming pool, fitness center og ligger perfekt i et godt kvarter på shopping-gaden Avenida da Liberdade. Tivoli Lisboa er perfekt til en romantisk forlænget weekend i Lissabon.
Se mere om det 5-stjernede Hotel Tivoli Lisboa.

Se også: Ferielejlighed i Lissabon

Billigt hotel i Cascais på Lissabonkysten
I Cascais på Lissabonkysten er der et stort antal fire og fem-stjernede hoteller med priser, som i sommerperioden nærmer sig dansk/norsk niveau. Derfor er det heldigt at det måske bedst beliggende hotel i Cascais med udsigt over den centrale strand og marina'en også er et af de billigste hoteller i byen.

Hotel Baia har indendørs swimming pool på øverste etage, og som noget ganske usædvanligt i Portugal er der gratis (for alle) trådløst internet. Mad og drikke er til gengæld smådyrt på hotellet, men det er jo ligemeget, da det for overnatninger billige hotel Baia ligger midt i centrum i Cascais med over hundrede restaurationer, café'er og barer inden for rækkevidde. Bestiller man værelse med udsigt på Hofel Baia, undgår man tillige larm fra det livlige natteliv på torvet bag ved hotellet. Priserne starter fra 65 euro (485 kroner) per nat for et dobbeltværelse med morgenbuffet i februar 2009.
Se mere om Hotel Baía i Cascais.

Se også:
Billig ferielejlighed i Cascais
Billeder fra CascaisKommentarer

Endnu ingen kommentarer