Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Julemænd i vandet ved Algarvekysten

Omkring 200 friske Algarve-beboere og feriegæster, heraf 50 klædt ud som julemanden, var juledag i vandet ved Armação de Pêra stranden på Algarve.

Swim for Shoes
De våde julemænd tog del i en engelsk-inspireret fundraiser til fordel for et børnehjem i Algarve. Mere konkret lykkedes det de 200 fremmødte at skrabe 775 euro sammen til indkøb af nye sko til børnene.

Bagefter, skriver The Resident, var julemændene med følge inde på Hotel Garbe for at styrke sig med lidt gløgg.

Succesen gentages samme sted nytårsdag forlyder det - denne gang i såkaldt 'fancy dress' udklædning. Har man vinterbader-gener eller blot gerne vil støtte en god sag, kan man møde ligesindede den 1. januar 2009 på Hotel Garbe.

Se også: Solferie på Hotel Garbe

Herunder video fra 2007 charity event på Armação de Pêra stranden sponseret af Hotel Garbe:

 

Hotel Garbe
Det 4-stjernede Hotel Garbe ligger ned til vandet ved Armação de Pêra stranden.

Danske turister har ikke rigtig opdaget dette område, som er meget fokuseret på turisme. Der er bygget intenst ved Armação de Pêra - for meget mener nogen. Stranden er til gengæld én af de bedste og flotteste på hele Algarvekysten, og kan nås fra lufthavnen i Faro på kun 45 minutter i bil.

Hotel Garbe ligger med fantastisk udsigt over vandet ved Armação de Pêra, og har rimelige priser for et 4-stjernet hotel. Der er opvarmet (om vinteren) udendørs swimming pool, god indisk restaurant og i øvrigt mulighed for børnepasning. Et barn op til 2 år kan gratis bo på Hotel Garbe ifølge med forældre. Et barn mellem 2 og 12 år kan bo på Hotel Garbe for 50% af normalprisen for en ekstra opredning.

Herunder video-præsentation af Hotel Garbe:

 


Se også:
Billeder og information om Armação de Pêra


Kommentarer

Endnu ingen kommentarer