Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkJanuary 2009 - Indlæg

FDM Travel rejse tilbud - Billige rejser til Portugal - spar 15%

FDM Travel har sat rejser til Portugal på tilbud. Vil man gerne på solferie i Portugal er det indtil 30. januar 2009 muligt at spare 15% på rejsen. FDM Travel's tilbud på rejser til Portugal gælder dog kun rejser i sommeren 2009.

I februar 2009 og marts 2009 er der tilbud med 10% rabat på FDM's pakkerejser til Portugal.

Algarve rejse tilbud
Tilbuddet fra FDM's rejsebureau gælder rejser til Algarve i april, maj, juni, juli, august og september 2009.

På sin hjemmeside tilbyder FDM Travel pakkerejser til Portugal med overnatning på familiehotellet Falésia Mar med 3 stjerner ikke langt fra byen Albufeira på Algarvekysten.

I samme område i Algarve kan man på FDM Travel hjemmesiden finde tilbud på pakkerejser til det portugisiske ferie-resort Clube Oceano, som ligger tættere på det overordentlig livlige byliv i Albufeiras østlige del. Se mere om nattelivet på gaden 'The Strip' i Albufeira.

Solferie i Portugal
Portugal har i nogen år været lidt overset som solferie destination for danskere.

Med de nye billige flyruter til Faro lufthavnen i Algarve fra København er der åbnet for flere muligheder for at tage på solferie på Algarvekysten. Portugals prisniveau er mærkbart under det spanske (bortset fra benzin og diesel). Man skal faktisk helt til Øst og Centraleuropa for at finde lavere priser på dagligvarer.

Tilbud på ferieboliger
Foretrækker man selv at arrangere rejsen til solkysten, er der mange muligheder for at leje en god og billig feriebolig på Algarvekysten.

Se for eksempel: Penthouse ved Praia da Rocha stranden 

Priserne på rejser til Algarve stiger mærkbart i juli og august, som er den portugisiske feriemåned. Er man fleksibel kan man roligt tage til Algarve i både maj og juni og være sikker på at få sol på kroppen. Allerede i april måned er der på Algarvekysten i gennemsnit 9 daglige solskinstimer.

Se mere om vejret på Algarvekysten.

Nogen områder er mere familieorienterede end andre. I eksempelvis Carvoeiro er der knap så meget gang i nattelivet som i Albufeira. Carvoeiro er til gengæld berømt for sine smukke strande og klippeformationer.

Se også: Billig ferielejlighed med udsigt udlejes i Carvoeiro

Billeje tilbud på Algarve
FDM Travel samarbejder ifølge rejsebureauets hjemmeside med Hertz biludlejning. Det er også muligt at booke udlejningsbil direkte her på siden. Vores billeje søgemskine CarTrawler søger automatisk blandt biludlejningsselskabernes tilbud for at finde de billigste udlejningsbiler.

Se mere om billig billeje på Algarvekysten i Portugal.

Herunder youtube video med billeder fra byer på Algarvekysten:

Din vurdering:Ferrari crash - Cristiano Ronaldo uskadt - se video

Den feterede portugisiske fodboldstjerne Cristiano Ronaldo slap ualmindelig heldigt fra en relativ alvorlig bilulykke i England den 8. januar 2009.

Det gjorde CR7's Ferrari 599 GTB til gengæld ikke.

Cristiano Ronaldo ramte en stander i vejsiden
Den røde supersportsvogn, som har 620 hestkræfter og er noget af det ypperste Ferrari-fabrikken tilbyder, fik revet det ene forhjul af ved det voldsomme sammenstød.

Cristiano Ronaldo havde købt sit nye legetøj i Portugal i julen. Den røde Ferrari 599 GTB med tilnavnet 'Fiorano' er sandsynligvis slået så skæv ved det spektakulære crash at den aldrig kommer ud at køre igen.

Kabinen var fuldstændig intakt og Cristiano kunne selv stå ud af bilen efter sit Ferrari crash. Hele bilens front blev revet op af det hårde møde med hvad der ligner et lavt jerngitter. Som ved et mirakel blev bilen ikke kastet rundt på vejen, men stoppede blot i vejsiden.

Kørte om kap med en Bentley Continental
Ifølge dele af engelsk presse kørte Cristiano Ronaldo om kap med en kollega i en Bentley Continental, som har i omegnen af 560 hestekræfter, men er en væsentlig tungere bil. Ulykken skete i en tunnel tæt på Manchesters lufthavn.

Cristiano Ronaldo blev efterfølgende alkoholtestet af politiet, men prøven viste ingen spor af alkohol hos Cristiano Ronaldo.

Se mere om Cristiano Ronaldo's Ferrari crash på:

 • Ronaldo: "Der var olie på vejen" på TV2
 • Ferrari crash på den engelske avis The Telegraph
 • Cristiano i Ferrari crash på vej til træning på The Guardian
 • Cristiano writes off Ferrari in crash på The Times
 • Cristiano Ronaldo skifter bil (til Bentley Contionental GT) på Independent

Herunder youtube video med billeder af den røde Ferrari 599 GTB efter Cristiano Ronaldo's Ferrari crash:


Og sådan her ser en Ferrari 599 GTB ud i hel tilstand (med Michael Schumacher ved rattet):

Herunder en video bag rattet i en Ferrari i samme tunnel i Manchester - uden at crashe...

 


Din vurdering:Færre dræbte på Portugals veje i år 2008

Den gode nyhed fra indenrigsministeriet kunne være endnu bedre, men en reduktion i antallet af dræbte på vejene i Portugal på 9,6% i 2008 i forhold til 2007 er trods alt bemærkelsesværdigt.

I 2007 blev 854 mennesker dræbt i trafikken, mens tallet i 2008 var 772.

Den forholdsvis store reduktion tilskrives blandt andet oplysningskampagner og mere kontrol fra politiets side med blandt andet spritkørsel. Kontrollen på dette område har dog stadig langt fra et omfang, som i Nordeuropa.

Desuden blev der i 2008 introduceret fart-kamera'er på visse strækninger i Lissabon. At mange portugisere stadig kører vanvittigt stærkt er en anden sag.

Flest ulykker i Lissabon og Porto
Mange ulykker i Portugal sker i og omkring de store byer. Specielt fodgængere er udsatte.

I Lissabon blev 98 dræbt i trafikken i 2008 og i Porto var tallet 84. Tallene omfatter dog hele Stor-Porto såvel som Stor-Lissabon, som for eksempel rækker helt ud til Cascais og Sintra.

Færre tilskadekomne
Antallet af tilskadekomne i trafikken i Portugal i 2008 er ligeledes faldet.

I 2007 blev 3116 personer alvorligt kvæstet i Portugal, mens tallet i 2008 'kun' var 2587 - en reduktion på hele 16,7%.

Antal dræbte i Danmark
I Danmark gik udviklingen i 2008 den modsatte vej omend kun svagt. Desværre er det en del af en tendens, som i Danmark startede allerede i året 2007.

I 2008 blev 394 menensker dræbt i trafikken mod 385 i 2007. I 2006 var der derimod kun 306 trafikdræbte i Danmark.

Trafikdræbte i Portugal i forhold til Danmark
Statistik er taknemmeligt, men ser man på hvor mange mennesker per 100.000, som blev dræbt i trafikken i 2008, var tallet i Danmark 7,16 personer. I Portugal blev 7,28 personer dræbt per 100.000 indbyggere i 2008.

Se også:
Antallet af trafikdræbte i Portugal falder fortsat (august 2008)
Ambitiøs plan til reduktion af trafikdrab i Portugal (juni 2008)

Din vurdering:Biodiesel fra Castelo Branco i Portugal fra 2010

Portugals målrettede satsning på at frigøre sig fra olie-afhængighed har allerede medført store investeringer i sol-, vin- og bølgeenergi.

Udviklingen af biodiesel-anlæg er først nu ved at komme op i fart. Forbruget af biodiesel i Portugal var i 2005 tæt på nul, men allerede i 2007 udgjorde landets forbrug det 5. største i EU efter Tyskland, Frankrig, Østrig, England og Spanien.

Portugals regering har sat sig som mål at producere 600.000 tons bio-brændstof årligt i år 2010.  For at nå dette mål vedtog den portugisiske regering allerede i 2003 en lempelig beskatningsordning for bio-brændstof.

Biodiesel fra Castelo Branco 
Fra år 2010 vil der i industiparken ved den nordportugisiske by Castelo Branco blive produceret biodiesel af olieholdige planter.

De olieholdige råvarer vil primært komme fra Angola, hvor virksomheden Gleinol sammen med Angolas regering og et antal olieselskaber har investeret i over 13.000 hektarer til biodiesel-produktion. 

Castelo Branco virksomheden Gleinol regner med at beskæftige 25 mand i Nordportugal, når anlægget står færdigt.

Se også rapport fra Den Amerikanske Udenrigstjeneste om produktion og anvendelse af biobrændstof på den Iberiske Halvø (åbner som pdf)

Din vurdering:Dragebåde i Cascais bugten fra januar til marts 2009

Sejlere i dragebådsklassen vil hele tre gange inden sommeren kommer til Portugal mødes i Cascais bugten.

Dragon Class Winter Series 09
Første regatta for dragebåde er allerede fra 16. til 18. januar. Det er fjerde gang dette event afholdes.

Prince Henry The Navigator Cup
Fra 26. februar til 1. marts kæmper dragebåds-sejlerne om Henrik Søfareren Pokalen

H.M. King Juan Carlos Trophy
Fra 12. marts til 15. marts 2009 er det Hans Majestæt Juan Carlos trofæet det drejer sig om.

Sidstnævnte blev i 1997 doneret af den spanske regent til Cascais sejlsportsklub (Clube Naval de Cascais) som tak for at klubben i sin tid havde lært den spanske konge at sejle. 

Bådtypen blev konstrueret af den norske sejlsportsmand og skibsbygger Johan Anker i år 1928. De første dragebåde kom til Portugal i 1947.

Deltagere fra Danmark
Det forventes at danske Poul Richard Høj Jensen vil være én af de omkring 90 portugisiske og udenlandske deltagerne.

Ofte har det danske kongehus herunder Kronprins Frederik og Prins Henrik også vist interesse for og besøgt for de traditionsrige sejlsportsevents i Cascais.

Se mere om dragebåde i Cascais 2009 på Clube Naval de Cascais hjemmesiden

Din vurdering:Billigt hotel i Porto

Hoteller i Portos centrum er ofte relativt dyre. Det er ikke unormalt at et dobbeltværelse koster over 100 euro - selv for et hotel med kun 3 stjerner i Portos centrum.

Prøv i stedet at checke prisen på det 4-stjernede Bessa Hotel i det gode Boavista kvartér ikke langt fra Portos kendteste moderne bygning Casa da Música.

Billigt Porto hotel på nettet
Vælger man at booke på nettet, kan man tit finde et billigt hotelværelse i Porto i det moderne Bessa Hotel.

Hotellet har fitness center med tilhørende tyrkisk bad, og der er ofte gode tilbud på Bessa Hotel med priser fra 69 euro (515 kroner) per nat for et dobbeltværelse dog uden morgenmad.

I januar 2009 er der ekstra billigt hotel tilbud fra 56 euro for et dobbeltværelse på Bessa Hotel. 

Forretningsrejsende eller familie på ferie
For forretningsrejsende ligger Bessa Hotel behageligt tæt på ringvejen i Porto, og for turister er der kun omkring 3 kilometer til Atlanterhavs-stranden ved Foz do Douro.

Se mere om booking af det ofte billige Bessa Hotel i Porto.

Se også:
Fakta om Porto
Events i Porto (opdateres løbende)

Herunder kort over Porto:


Se større kort

 


Din vurdering:Krydstogt på Middelhavet fra Lissabon med Royal Caribbean

Middelhavet har fra gammel tid været Sydeuropas livsnerve for handel med omverdenen. I dag er Middelhavet fremdeles et meget trafikeret farvand og desuden populært for den tiltagende krydstogt-turisme.

Mange seværdigheder i Europas vugge
Middelhavet grænser op til hele 21 lande fra Syrien i øst til Spanien og Marokko i den vestligste del.

Som turist på krydstogt i Middelhavet, kan man se mange af Europas flotteste kulturbyer inden for et relativt kort tidsrum. Det holder prisen på en krydstogtrejse på Middelhavet i et rimeligt niveau prismæssigt i forhold til andre rejseformer, og samtidig er kystlinjen og oplevelserne i Europas gamle kulturbyer meget varierede.

Se også: Krydstogtskibe strømmer til Lissabon.

Mildt klima på Middelhavet
Middelhavet ligger omkring den 40. nordlige breddegrad og dækker hele 2,5 millioner kvadratkilomter. Klimaet varierer derfor en del, men vindene fra Atlanterhavet og Afrika sørger for at der altid er behageligt varmt næsten uanset hvor på Middelhavet, man befinder sig. Om sommeren kan temperaturerne nå op over 40 grader, men det relativt kolde vand fra Atlanten har en afkølende effekt, så de allerhøjeste temperatuer er sjældne.

Solen er til gengæld stærk specielt om sommeren. Middelhavet viser sig derfor fra sin bedste side klimamæssigt for gæster på krydstogt i foråret og om efteråret, hvor der faktisk er varmt mange steder helt ind i november.

Se også: Krydstogt ved Algarvekysten

Middelhavs krydstogt fra Lissabon med Royal Caribbean
Royal Caribbean er én af verdens største udbydere af krydstogtsrejser.

Selskabet ejer allerede de 3 største krydstogtskibe i verden og er ved at bygge et endnu større kydstogtskib ved navn Oasis of The Seas. Indtil videre er Independence of The Seas dog det største krydstogtskib i verden.

Den 13. april 2009 afgår det gode skib Splendour of The Seas fra Lissabon på 12-dages krydstogt i Middelhavet. Splendour of The Seas er et pænt stort krydstogtskib på 70.000 tons med plads til 1800 gæster. Der er alle de sædvanlige bekvemmeligheder og desuden en 18 huls miniature golfbane, casino, klatrevæg, teater, indendørs pool, udendørs pool, spa og fitnesscenter osv. osv.

Se også: Verdens største krydstogtskib i Lissabon.

12 dages Cruise på Middelhavet
Splendour of The Seas anløber 8 havne før krydstogtet afsluttes i Venedig i Italien. Følgende byer besøges:

 • afgang fra Lissabon, Portugal
 • Cadiz, Spanien
 • Malaga, Spanien
 • Barcelona, Spanien
 • Nice, Frankrig
 • Rom (Civitavecchia), Italien
 • Napoli (Capri), Italien
 • Corfu i det græske øhav
 • Split, Kroatien
 • ankomst til Venedig, Italien

Et krydstogt af denne type koster fra 787 euro per person (min 2 personer) svarende til små 6.000 kroner. Prisen inkluderer de fleste måltider og underholdning ombord, men er eksklusiv rejse til Lissabon og hjemtur fra Venedig. De billigste kahytter har ingen vinduer. Det kan der rådes bod på for ekstra ca. 200 euro per person.

Mere information om krydstogt på Middelhavet i april 2009 kan findes på Royal Caribbean hjemmesiden.

Herunder video med Splendour of The Seas:

Din vurdering:Billig familieferie i Algarve

I 2009 har flyselskaberne Norwegian og Transavia begge åbnet ruter til Algarve-lufthavnen i Faro og enkeltbilletter ned til 299 kroner er allerede set fra København. Priskrigen på flybilletter til Portugals solkyst Algarve gør det interessant selv at arrangere solferien for familien til Portugal.

Hvis man planlægger en billig familieferie i Portugal, kan det betale sig at tage afsted lidt uden for højsæsonen. På Algarve er der allerede varmt og solrigt fra marts måned, og det bliver først strandkoldt i november.

Se også: temperaturer og solskinstimer på Algarve.

Det billigste for en familie er som regel at leje en lejlighed på Algarve, men en billig familieferie kan også arrangeres på hotel - specielt hvis man søger lidt i forvejen efter gode tilbud på familieværelser på Algarvekysten.

Se også: Tilbud på pakkerejser til Algarve med FDM Travel

Vi har forsøgt at gøre lidt af forarbejdet. Herunder vores forslag til billig familieferie på Algarve: 

Billig familieferie i Carvoeiro på Algarvekysten
Carvoeiro er et af mange afslappede og familievenlige ferieområder på Algarvekysten. Der er et stort udvalg af lokale strande, og Carvoeiro ligger centralt i forhold til vandlande og andre børnefornøjelser. Et relativt billigt familiehotel i Carvoeiro er Hotel Baía Cristal, som ligger på toppen af en klint med flot udsigt over vandet. Strengt taget har hotellet hele 4 stjerner, men både priser og service er nok generelt mere på 3-stjernet turistklasse.

Siden man til og med marts måned 2009 kan booke et familieværelse til kun 89 euro per nat (4 personer) svarende til 670 kroner per nat, er der dog ikke noget at sige til at Hotel Baía Cristal måske ifølge reviews har fået 'foræret' en stjerne for meget. Det lidt ældre Algarve hotel er stadig billigt til prisen med air condition, swimming pools, games room til børnene, tennisbane, sauna, tyrkisk bad osv. osv.
Se mere om booking af familiehotellet Baìa Cristal i Carvoeiro.

Se også: Billig ferielejlighed i Carvoeiro (3 pers)

Billig familieferie i Albufeira på Algarvekysten
Albufeira er englændernes foretrukne feriemål i Portugal. Da den engelske økonomi har det mere end svært og med stor sandsynlighed får det endnu sværere, vil der uden tvivl blive bedre plads på hotellerne i Albufeira. Der er allerede ved at dukke rigtig gode tilbud op. Et eksempel er Hotel Apartamento Paraíso De Albufeira.

Som navnet antyder er der tale om et såkaldt apartment hotel, men der er fællesfaciliteter som swimming pools (udendørs/indendørs), minigolf, tennisbane med videre. Det er muligt at finde værelser/apartments på Hotel Paradiso med plads til 6 personer i maj måned 2009 til under 600 kroner per nat. Tager man på ferie i februar eller marts 2009, starter hotel priserne ved 52 euro svarende til 390 kroner per nat for op til 6 personer. Morgenmad er ikke inkluderet, og visse ting på det store hotel i Albufeira er måske ikke helt på 4-stjernet niveau. Eksempelvis er swimming pools ikke opvarmet.

Hotel Paradiso er stadig et populært og billigt hotel i Albufeira, som ofte får gode anmeldelser. Det ligger ikke langt fra vandlandet Aqualand og ZooMarine, hvor man kan se delfiner og børnene endda, hvis fars og mors økonomi er til det, kan prøve at svømme med dem. I højsæsonen stiger priserne på Hotel Paradiso, men hvis de engelske hotel-bookinger ikke strømmer ind som sædvanligt i 2009, bliver der sikkert gode tilbud at finde, når de 414 store værelser/apartments på Hotel Paradiso i Albufeira skal fyldes op.

Se mere om tilbud på Paradiso Hotel i Albufeira.

Se også: Billig ferielejlighed i Albufeira (3-4 pers)

Din vurdering:Michelin restaurant afholder International Gourmet Festival

Algarve har nogen af Portugals bedste restauranter. Mange af dem syner ikke af så meget udefra, men blandt kendere af gode restauranter på Algarvekysten, er Vila Joya et af de navne, som der står allermest respekt om.

Michelin restaurant med østrigsk kok 
Kokken Dieter Koschina er fra Østrig, men er bosat i Algarve. Det er ham, som normalt regerer i køkkenet på Vila Joya, mens Joy Jung tager sig af ledelsen af restauranten og hotellet (inklusive luksus-spa). Joy Jung er datter af grundlæggeren Claudia Jung, som ligeledes har midteuropæiske aner.

Vila Joya restauranten har siden 1999 hvert år opnået den fornemme annerkendelse at blive tildelt to stjerner i den verdensberømte Michelin Guide. Det er nu heller ikke helt tilfældigt eftersom østrigerne allierede sig med den franske sommalier Arnaud Vallet og kokkene Matteo Ferrantino og Georges Blanc, hvoraf sidstnævnte selv har 3 stjerner i den eftertragtede Michelin Guide bedømmelse.

Se også: Michelin Guide til billige gode restauranter i Portugal med priser op til 35 euro for et måltid. 

"Tribute to Claudia" Gourmet Festival
Algarve International Gourmet Festival er et arrangement afholdt af Hotel Vila Joya, og det er i 2009 tredje gang at Gourmet Festivallen afholdes. Som sædvanligt er der indbudt kendte kokke fra ind- og udland. Programmet ser sådan ud:

10. januar - Albano Lourenço, 1 star in the Michelin Guide
11. januar - Thomas Neeser, 1 star in the Michelin Guide
12. januar - Koschina and Friends (a luxury evening with the usual gathering of stars, in which the many guests of Dieter Koschina, usually Chefs from previous editions, cook one menu)
13. januar - Jacob Jan Boerma
14. januar - Thomas Bühner, 2 stars in the Michelin Guide
15. januar - Marc Meneau
16. januar - Nils Henkel, 3 stars in the Michelin Guide
17. januar - Andoni Anduriz, 2 stars in the Michelin Guide
18. januar - Juan Amador, 3 stars in the Michelin Guide

Og priserne? - Tjah, her må vi give fortabt, men der skal bestilles bord på forhånd og en frokostmenu på restaurant Vila Joya fås normalt fra omkring 90 euro, så regn med 150-250 euro per kuvert afhængig af, hvilken mesterkok, som 'optræder' i køkkenet.

Mere information kan findes på Vila Joya hjemmesiden.

Michelin Guide for Spanien og PortugalMichelin Stjerner i Portugal
I 2009 udgaven af den berømte Michelin Guide er 10 portugisiske restauranter forsynet med stjerner:

2 stjerner i Michelin Guiden i Portugal:

 • Vila Joya - Albufeira i Algarve

1 stjerne i Michelin Guiden i Portugal:

 • Casa Calçada - Amarante ved Porto
 • Il Gallo d`Oro  - Funchal på Madeira
 • São Gabriel - Almancil i Algarve
 • Henrique Leis - Almancil i Algarve
 • Amadeus - Almancil i Algarve
 • Willie's - Quarteira
 • Fortaleza do Guincho - Cascais
 • Arcadas da Capela - Quinta das Lágrimas ved Coimbra
 • Eleven - Lissabon

Køb Michelin Guiden
Den nye Michelin Guide for Spanien og Portugal 2009 kan forudbestilles hos Amazon.

Din vurdering:Ferie 09 rejsemesse i Bella Center 23-25 januar 2009

Se også: Ferie i Bella 2010

.......................................

Næstsidste weekend i januar er der Ferie 09 rejsemesse i Bella Center ved København.

Ferie 09 er en international rejsemesse og afholdes for 27. gang. Med mere end 100 rejsebureauer og omkring 50 udenlandske repræsentationer er messen i Bella Center blandt de allerstørste rejsemesser i Danmark.

Ferie 09 tema
I år er temaet på Ferie 09 bæredygtig turisme.

Udstillerne har mulighed og opfordres til at fremvise deres 'grønne' tiltag, ligesom publikum kan lytte til flere spændende foredrag indenfor samme genre herunder foredraget "Økoturisme - i klimaforandringernes tegn" ved journalist Ulla Lund og fotograf Peter Hauerbach.

Se også: Golf 09 messen, som er en del af Ferie 09.

Foredrag på Ferie 09 messen
Alle tre messedage vil publikum kunne høre foredrag om vidt forskellige rejsedestinationer. Se hele foredragsprogrammet på Ferie 09.

Blandt foredragene på Ferie09 har følgende interesse for det portugisiske sprogområde:

 • Foredrag med Hanne Spangsberg med udgangspunkt i Nyati Safari Lodge i Sydafrika. Nyati har også en afdeling i den tidligere portugisiske koloni Mozambique. Foredraget finder sted på Ferie 09 rejsemessen den 24. januar kl. 13.
 • "Det Bedste af Brasilien" foredrag med Juan Ramirez om Brasilien herunder Rio de Janeiro og Amazonas. Foredraget finder sted den 24. januar kl. 12.30 og er arrangeret af Festivaltours, som også markedsføres under navnene Portugaleksperten og Synamerikaeksperten.

Besøg fra Portugal på Ferie 09
For campingfolket er der værdifuld information at hente på Ferie09 messen på Orbiturs stand.

Orbitur er den største og blandt de mest velrenomerede ejere af campingpladser i Portugal. Omkring 10% af Portugals omkring 200 campingpladser drives af Orbitur.

På Orbiturs stand er der derfor mulighed for at finde information til campingferien i hele Portugal. Blandt Orbiturs kendteste campingpladser er Orbitur Guincho, som ligger tæt på Europas måske bedste surferstrand og Orbitur Costa da Caparica ved stranden af samme navn.

Se også: Camping09 messen 16-18 januar og 23-25 januar 2009 i Bella Center

Ferie 09 workshops for rejsebranchens fagfolk
"Formålet med at sætte bæredygtighed på dagsorden på årets ferieudstilling er både at gøre opmærksom på de tiltag, der er ude i verden og samtidig bidrage til diskussionen om bæredygtig udvikling i relation til turisme", udtaler salgs- og projektleder Margit Geil fra Bella Center.

På førstedagen af Ferie 09 messen afholdes følgende workshops:  "CO2 og flybranchen" og "Bæredygtig turisme i Danmark" af Niels Riis Jensen fra det uafhængige konsulentfirma WST. Senere på dagen fortæller den indiske rejsebranche-diretør Ashish Gupta under titlen "Doing well by doing good" om ansvarlig turisme i Indien.

Mere information kan findes på Ferie 09 hjemmesiden.

Se også:
Historien om Nyati Safari Lodge
Camping i Portugal

Din vurdering:Flere Indlæg « Forrige side - Næste side »