Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Ferie 09 rejsemesse i Bella Center 23-25 januar 2009

Se også: Ferie i Bella 2010

.......................................

Næstsidste weekend i januar er der Ferie 09 rejsemesse i Bella Center ved København.

Ferie 09 er en international rejsemesse og afholdes for 27. gang. Med mere end 100 rejsebureauer og omkring 50 udenlandske repræsentationer er messen i Bella Center blandt de allerstørste rejsemesser i Danmark.

Ferie 09 tema
I år er temaet på Ferie 09 bæredygtig turisme.

Udstillerne har mulighed og opfordres til at fremvise deres 'grønne' tiltag, ligesom publikum kan lytte til flere spændende foredrag indenfor samme genre herunder foredraget "Økoturisme - i klimaforandringernes tegn" ved journalist Ulla Lund og fotograf Peter Hauerbach.

Se også: Golf 09 messen, som er en del af Ferie 09.

Foredrag på Ferie 09 messen
Alle tre messedage vil publikum kunne høre foredrag om vidt forskellige rejsedestinationer. Se hele foredragsprogrammet på Ferie 09.

Blandt foredragene på Ferie09 har følgende interesse for det portugisiske sprogområde:

  • Foredrag med Hanne Spangsberg med udgangspunkt i Nyati Safari Lodge i Sydafrika. Nyati har også en afdeling i den tidligere portugisiske koloni Mozambique. Foredraget finder sted på Ferie 09 rejsemessen den 24. januar kl. 13.
  • "Det Bedste af Brasilien" foredrag med Juan Ramirez om Brasilien herunder Rio de Janeiro og Amazonas. Foredraget finder sted den 24. januar kl. 12.30 og er arrangeret af Festivaltours, som også markedsføres under navnene Portugaleksperten og Synamerikaeksperten.

Besøg fra Portugal på Ferie 09
For campingfolket er der værdifuld information at hente på Ferie09 messen på Orbiturs stand.

Orbitur er den største og blandt de mest velrenomerede ejere af campingpladser i Portugal. Omkring 10% af Portugals omkring 200 campingpladser drives af Orbitur.

På Orbiturs stand er der derfor mulighed for at finde information til campingferien i hele Portugal. Blandt Orbiturs kendteste campingpladser er Orbitur Guincho, som ligger tæt på Europas måske bedste surferstrand og Orbitur Costa da Caparica ved stranden af samme navn.

Se også: Camping09 messen 16-18 januar og 23-25 januar 2009 i Bella Center

Ferie 09 workshops for rejsebranchens fagfolk
"Formålet med at sætte bæredygtighed på dagsorden på årets ferieudstilling er både at gøre opmærksom på de tiltag, der er ude i verden og samtidig bidrage til diskussionen om bæredygtig udvikling i relation til turisme", udtaler salgs- og projektleder Margit Geil fra Bella Center.

På førstedagen af Ferie 09 messen afholdes følgende workshops:  "CO2 og flybranchen" og "Bæredygtig turisme i Danmark" af Niels Riis Jensen fra det uafhængige konsulentfirma WST. Senere på dagen fortæller den indiske rejsebranche-diretør Ashish Gupta under titlen "Doing well by doing good" om ansvarlig turisme i Indien.

Mere information kan findes på Ferie 09 hjemmesiden.

Se også:
Historien om Nyati Safari Lodge
Camping i PortugalKommentarer

Endnu ingen kommentarer