Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Billig familieferie i Algarve

I 2009 har flyselskaberne Norwegian og Transavia begge åbnet ruter til Algarve-lufthavnen i Faro og enkeltbilletter ned til 299 kroner er allerede set fra København. Priskrigen på flybilletter til Portugals solkyst Algarve gør det interessant selv at arrangere solferien for familien til Portugal.

Hvis man planlægger en billig familieferie i Portugal, kan det betale sig at tage afsted lidt uden for højsæsonen. På Algarve er der allerede varmt og solrigt fra marts måned, og det bliver først strandkoldt i november.

Se også: temperaturer og solskinstimer på Algarve.

Det billigste for en familie er som regel at leje en lejlighed på Algarve, men en billig familieferie kan også arrangeres på hotel - specielt hvis man søger lidt i forvejen efter gode tilbud på familieværelser på Algarvekysten.

Se også: Tilbud på pakkerejser til Algarve med FDM Travel

Vi har forsøgt at gøre lidt af forarbejdet. Herunder vores forslag til billig familieferie på Algarve: 

Billig familieferie i Carvoeiro på Algarvekysten
Carvoeiro er et af mange afslappede og familievenlige ferieområder på Algarvekysten. Der er et stort udvalg af lokale strande, og Carvoeiro ligger centralt i forhold til vandlande og andre børnefornøjelser. Et relativt billigt familiehotel i Carvoeiro er Hotel Baía Cristal, som ligger på toppen af en klint med flot udsigt over vandet. Strengt taget har hotellet hele 4 stjerner, men både priser og service er nok generelt mere på 3-stjernet turistklasse.

Siden man til og med marts måned 2009 kan booke et familieværelse til kun 89 euro per nat (4 personer) svarende til 670 kroner per nat, er der dog ikke noget at sige til at Hotel Baía Cristal måske ifølge reviews har fået 'foræret' en stjerne for meget. Det lidt ældre Algarve hotel er stadig billigt til prisen med air condition, swimming pools, games room til børnene, tennisbane, sauna, tyrkisk bad osv. osv.
Se mere om booking af familiehotellet Baìa Cristal i Carvoeiro.

Se også: Billig ferielejlighed i Carvoeiro (3 pers)

Billig familieferie i Albufeira på Algarvekysten
Albufeira er englændernes foretrukne feriemål i Portugal. Da den engelske økonomi har det mere end svært og med stor sandsynlighed får det endnu sværere, vil der uden tvivl blive bedre plads på hotellerne i Albufeira. Der er allerede ved at dukke rigtig gode tilbud op. Et eksempel er Hotel Apartamento Paraíso De Albufeira.

Som navnet antyder er der tale om et såkaldt apartment hotel, men der er fællesfaciliteter som swimming pools (udendørs/indendørs), minigolf, tennisbane med videre. Det er muligt at finde værelser/apartments på Hotel Paradiso med plads til 6 personer i maj måned 2009 til under 600 kroner per nat. Tager man på ferie i februar eller marts 2009, starter hotel priserne ved 52 euro svarende til 390 kroner per nat for op til 6 personer. Morgenmad er ikke inkluderet, og visse ting på det store hotel i Albufeira er måske ikke helt på 4-stjernet niveau. Eksempelvis er swimming pools ikke opvarmet.

Hotel Paradiso er stadig et populært og billigt hotel i Albufeira, som ofte får gode anmeldelser. Det ligger ikke langt fra vandlandet Aqualand og ZooMarine, hvor man kan se delfiner og børnene endda, hvis fars og mors økonomi er til det, kan prøve at svømme med dem. I højsæsonen stiger priserne på Hotel Paradiso, men hvis de engelske hotel-bookinger ikke strømmer ind som sædvanligt i 2009, bliver der sikkert gode tilbud at finde, når de 414 store værelser/apartments på Hotel Paradiso i Albufeira skal fyldes op.

Se mere om tilbud på Paradiso Hotel i Albufeira.

Se også: Billig ferielejlighed i Albufeira (3-4 pers)Kommentarer

Endnu ingen kommentarer