Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Krydstogt på Middelhavet fra Lissabon med Royal Caribbean

Middelhavet har fra gammel tid været Sydeuropas livsnerve for handel med omverdenen. I dag er Middelhavet fremdeles et meget trafikeret farvand og desuden populært for den tiltagende krydstogt-turisme.

Mange seværdigheder i Europas vugge
Middelhavet grænser op til hele 21 lande fra Syrien i øst til Spanien og Marokko i den vestligste del.

Som turist på krydstogt i Middelhavet, kan man se mange af Europas flotteste kulturbyer inden for et relativt kort tidsrum. Det holder prisen på en krydstogtrejse på Middelhavet i et rimeligt niveau prismæssigt i forhold til andre rejseformer, og samtidig er kystlinjen og oplevelserne i Europas gamle kulturbyer meget varierede.

Se også: Krydstogtskibe strømmer til Lissabon.

Mildt klima på Middelhavet
Middelhavet ligger omkring den 40. nordlige breddegrad og dækker hele 2,5 millioner kvadratkilomter. Klimaet varierer derfor en del, men vindene fra Atlanterhavet og Afrika sørger for at der altid er behageligt varmt næsten uanset hvor på Middelhavet, man befinder sig. Om sommeren kan temperaturerne nå op over 40 grader, men det relativt kolde vand fra Atlanten har en afkølende effekt, så de allerhøjeste temperatuer er sjældne.

Solen er til gengæld stærk specielt om sommeren. Middelhavet viser sig derfor fra sin bedste side klimamæssigt for gæster på krydstogt i foråret og om efteråret, hvor der faktisk er varmt mange steder helt ind i november.

Se også: Krydstogt ved Algarvekysten

Middelhavs krydstogt fra Lissabon med Royal Caribbean
Royal Caribbean er én af verdens største udbydere af krydstogtsrejser.

Selskabet ejer allerede de 3 største krydstogtskibe i verden og er ved at bygge et endnu større kydstogtskib ved navn Oasis of The Seas. Indtil videre er Independence of The Seas dog det største krydstogtskib i verden.

Den 13. april 2009 afgår det gode skib Splendour of The Seas fra Lissabon på 12-dages krydstogt i Middelhavet. Splendour of The Seas er et pænt stort krydstogtskib på 70.000 tons med plads til 1800 gæster. Der er alle de sædvanlige bekvemmeligheder og desuden en 18 huls miniature golfbane, casino, klatrevæg, teater, indendørs pool, udendørs pool, spa og fitnesscenter osv. osv.

Se også: Verdens største krydstogtskib i Lissabon.

12 dages Cruise på Middelhavet
Splendour of The Seas anløber 8 havne før krydstogtet afsluttes i Venedig i Italien. Følgende byer besøges:

  • afgang fra Lissabon, Portugal
  • Cadiz, Spanien
  • Malaga, Spanien
  • Barcelona, Spanien
  • Nice, Frankrig
  • Rom (Civitavecchia), Italien
  • Napoli (Capri), Italien
  • Corfu i det græske øhav
  • Split, Kroatien
  • ankomst til Venedig, Italien

Et krydstogt af denne type koster fra 787 euro per person (min 2 personer) svarende til små 6.000 kroner. Prisen inkluderer de fleste måltider og underholdning ombord, men er eksklusiv rejse til Lissabon og hjemtur fra Venedig. De billigste kahytter har ingen vinduer. Det kan der rådes bod på for ekstra ca. 200 euro per person.

Mere information om krydstogt på Middelhavet i april 2009 kan findes på Royal Caribbean hjemmesiden.

Herunder video med Splendour of The Seas:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer