Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


FDM Travel rejse tilbud - Billige rejser til Portugal - spar 15%

FDM Travel har sat rejser til Portugal på tilbud. Vil man gerne på solferie i Portugal er det indtil 30. januar 2009 muligt at spare 15% på rejsen. FDM Travel's tilbud på rejser til Portugal gælder dog kun rejser i sommeren 2009.

I februar 2009 og marts 2009 er der tilbud med 10% rabat på FDM's pakkerejser til Portugal.

Algarve rejse tilbud
Tilbuddet fra FDM's rejsebureau gælder rejser til Algarve i april, maj, juni, juli, august og september 2009.

På sin hjemmeside tilbyder FDM Travel pakkerejser til Portugal med overnatning på familiehotellet Falésia Mar med 3 stjerner ikke langt fra byen Albufeira på Algarvekysten.

I samme område i Algarve kan man på FDM Travel hjemmesiden finde tilbud på pakkerejser til det portugisiske ferie-resort Clube Oceano, som ligger tættere på det overordentlig livlige byliv i Albufeiras østlige del. Se mere om nattelivet på gaden 'The Strip' i Albufeira.

Solferie i Portugal
Portugal har i nogen år været lidt overset som solferie destination for danskere.

Med de nye billige flyruter til Faro lufthavnen i Algarve fra København er der åbnet for flere muligheder for at tage på solferie på Algarvekysten. Portugals prisniveau er mærkbart under det spanske (bortset fra benzin og diesel). Man skal faktisk helt til Øst og Centraleuropa for at finde lavere priser på dagligvarer.

Tilbud på ferieboliger
Foretrækker man selv at arrangere rejsen til solkysten, er der mange muligheder for at leje en god og billig feriebolig på Algarvekysten.

Se for eksempel: Penthouse ved Praia da Rocha stranden 

Priserne på rejser til Algarve stiger mærkbart i juli og august, som er den portugisiske feriemåned. Er man fleksibel kan man roligt tage til Algarve i både maj og juni og være sikker på at få sol på kroppen. Allerede i april måned er der på Algarvekysten i gennemsnit 9 daglige solskinstimer.

Se mere om vejret på Algarvekysten.

Nogen områder er mere familieorienterede end andre. I eksempelvis Carvoeiro er der knap så meget gang i nattelivet som i Albufeira. Carvoeiro er til gengæld berømt for sine smukke strande og klippeformationer.

Se også: Billig ferielejlighed med udsigt udlejes i Carvoeiro

Billeje tilbud på Algarve
FDM Travel samarbejder ifølge rejsebureauets hjemmeside med Hertz biludlejning. Det er også muligt at booke udlejningsbil direkte her på siden. Vores billeje søgemskine CarTrawler søger automatisk blandt biludlejningsselskabernes tilbud for at finde de billigste udlejningsbiler.

Se mere om billig billeje på Algarvekysten i Portugal.

Herunder youtube video med billeder fra byer på Algarvekysten:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer