Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Karneval i Loulé 21-25 februar 2009

Februar måned er karnevalsmåned i 2009 - også i Portugal.

Få steder i Portugal er der mere gang i festen end i byen Loulé på Algarvekysten, hvor karnevallet på portugisisk kaldes Carnaval de Loulé.

Bedste karneval i Portugal
Karnevallet i Loulé har 103 års historie bag sig og er den største fest i kalenderen i Loulé i det centrale Algarve.

Hvert år i februar/marts omdanner det lidt småsøvnige Loulé sig til én stor fest, som med 15-20 karnevalspyntede vogne, sexede udklædninger og samba-rytmer ikke lader karnevallet i Rio de Janeiro i Brasilien meget efter.

Loulé karnevallet 16 kilometer fra kysten i Algarve er måske det bedste karneval i Portugal, selv om arrangørerne af karneval i byerne Lissabon, Torres Vedres, Ovar, Madeira og Podence karnevallerne nok ikke er enige.

Se også: Karneval på Madeira i februar 2009 

Festens centrum i Loulé er hovedgaden Avenida José da Costa Mealha i Loulé. Hvert år er én af dagene reserveret børneoptog. Som altid i Portugal er programmer ikke noget man lige tænker på at producere 'lang tid' i forvejen. Vi opdaterer med program for karnbevallet i Loulé her, så snart vi ved mere.

Herunder Youtube video fra karnevallet i 2008:Flere billeder her fra det berømte karneval i Loulé i 2008.

Loulé på Algarvekysten
Loulé har små 60.000 faste indbyggere og er kendt for sin fine gamle bydel med rester af et fort, som daterer sig tilbage til maurernes tid omkring år 1000.

Byen Loulé er desuden berømt for sine mange butikker med lokalt produceret kunsthåndværk, lædervarer, træmøbler og kobbergensstande.

Herunder kort over Loulé og det centrale Algarve:


View Larger Map


Se også:
Ferie på Algarvekysten
Ferieboliger til leje på AlgarveKommentarer

Endnu ingen kommentarer