Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Madeira Blomster Festival 2009

Den måske bedst kendte festival på feriøen Madeira er Madeira Blomster Festival.

På portugisisk kaldes festivallen for Festa da Flor og afholdes altid i april måned. I år løber udstyrsstykket af stablen lørdag-søndag den 25. og 26. april 2009.

Se også: Madeira Blomsterfestival 2010.

Funchal på Madeira i blomsterflor
Det verdensberømte blomster-event afholdes i Madeiras største by Funchal, og igen i år er der optog på byens hovedgader, som er pyntede med blomster opsat på måder man knap tror er muligt - eksempelvis som modeller af dyr. På pladsen Largo da Restauração vil der være udstilling af nogen af de flotteste værker.

Udover at være en pryd for øjet er mange af blomsterne også velduftende. I Funchal er der som regel tæt på fuldt hus på byens hoteller, når blomsterfestivallen begynder.

Både 25. og 26. april er der blomster-parade i Funchals centrum med fremvisning af mange af øens egne blomster-arter.

Børnenes Væg af Håb
En tilbagevendende begivenhed på Madeiras blomsterfestival er børnenes bygning af en mur af blomster, som på Madeira kaldes Muro da Esperança. Muren bygges på pladsen Praça do Município.

Desuden kan alle gæster i Funchal deltage i at flette blomstertæpper og blomsterløbere, som vil dække store områder i centrum.

I forbindelse med Madeira blomsterfestival 2009 er der desuden dansere og optrædende i gaderne samt klasiske koncerter og varieté-shows.

Herunder video fra Madeira Blomsterfestival 2008:


Herunder et klip fra portugisisk TV med 'blomstertæpperne' i Funchal:

Endnu en Madeira blomsterfestival video fra 2008:


Se mere om:
Blomster Festival på Madeira 2008Kommentarer

Endnu ingen kommentarer