Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Billige rejser til Porto - oplev Portugal fra sin smukkeste side

Den store nordportugisiske by Porto 300 kilometer nord for Lissabon tiltrækker flere og flere gæster.

Dels er Porto en utrolig flot og tiltalende by, og dels er Nordportugals største by og Portugals portvins-hovedstad et perfekt udgangspunkt for mange seværdigheder som eksempelvis Gerês nationalparken, Douro vin-området, Minho provinsen, kulturbyerne Braga og Viana do Castelo, ture til Nordspanien (Galicien) og meget mere.

Vil man spilde mindst mulig tid i lufthavne er det lettest at booke flybillet hos TAP eller Air Berlin, som ofte har gode tilbud.

Priserne svinger meget og starter som oftest fra 1350 kroner for en enkeltbillet København-Porto, altid med minimum et stop.

Med det nationale portugisiske flyselskab TAP er prisen gerne noget højere, men ikke altid, så det betaler sig at checke på TAP hjemmesiden.

Se også: Godt tilbud på 4-stjernet hotel i Porto 

Billige rejser med lavprisselskaber til Porto
Det har ofte været svært og desuden relativt dyrt at komme til Porto idet der ingen direkte flyafgange er fra Danmark.

Man kan dog såfremt man har lidt tålmodighed rejse meget billigt til Porto i sommeren 2009, hvis man anvender lavprisselskaberne, som Portos lufthavn er velforsynet med.

Se også: Hyggelig og billig feriebolig på landet i Nordportugal

Billige rejser fra København til Porto
Når man vil til Porto fra København kan man således købe en billig flybillet til London-Stansted, for derefter at tage endnu et billigt fly til Porto.

København-Stansted beflyves af Easyjet flere gange dagligt og det er en stor fordel, når man skal have alt til at passe med afgangen fra Stansted med Ryanair til Porto.

Easyjet ruten fra København afgår i sommeren 2009 kl. 10.25, 17.10 og 21.55 - dog er eftermiddagsafgangen udeladt om lørdagen.

Når man ankommer til Stansted 11.10, 17.55 eller 22.40 er der selvfølgelig ventetid. Tager man morgenafgangen betaler det sig derfor at medbringe en god bog for den billige afgang med Ryanair kl. 18.30 til Porto giver nogen timer i den knap så charmerende Stansted lufthavn. Til gengæld er der god til til at få fat i bagage og til at checke ind igen hos Ryanair. Man kan også vælge at være natteravn og tage den tidlige afgang til Porto fra Stansted kl. 6.35.

De fleste vil dog vælge Ryanair ruten til Porto kl. 18.30 fra Stansted. Den lander kl. 20.50 i Porto, hvilket giver mulighed for at nå et hotel eller en feriebolig inden for rimelig tid.

Se også: Bungalow med swimming pool udlejes i Afife i Nordportugal

Billig flybillet til Porto men pas på bagagevægten
En billet til Stansted fra København koster typisk 199 kroner med Easyjet. Hertil kommer gebyrer på minimum 90 kroner (20 kg bagage og betaling med Dankort)

Den meget billige rejse fra Stansted til Porto (turen er længere) koster typisk fra 230 til 350 kroner såfremt man booker god tid i forvejen.

Priserne, som er set i februar 2009, er inklusive skatter og afgifter, men bagage-gebyr, booking-gebyr m.v. skal lægges til. Ryanair lægger i øvrigt automatisk en forsikring oven i prisen til over 50 kroner, som kan pilles af igen. Ryanair er i forhold til Easyjet stride med deres gebyrer (klik for at se liste i nyt vindue), så regn med yderligere 150 kroner for ditten og datten hos Ryanair. Og bemærk at det er hundedyrt at have så meget som ét kilo mere i kufferten end de kun 15 kilo Ryanair tillader.

Samlet set kan bilige rejser (enkeltbillet) til Porto fra København ofte sammensættes for 670-800 kroner.

Se også: Billeje i Porto

Porto billeder


Fotos: Turismo de Portugal


Kommentarer

 

Freddie Flindt siger:

Stor interesse for Porto og Lissabon (grupperejse ca. 30 personer.) november 2010.

13 April 2010 3:05 PM